Till salu inom

"båt bortskänkes säljes"

Linköping
Igår

Bäddsoffa

Blocket.se
Vänersborg
Igår

Båt till salu

85 000 kr
Blocket.se
Butik Karlstad
Idag

Terhi Saiman inkl åror -2022

19 900 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Piano bortskänkes

Blocket.se
Uppsala
Idag

Köpmannadisk

Blocket.se
Skellefteå
Idag

Soffa bortskänkes

Blocket.se
Värmdö
Idag

Crescent 444

10 000 kr
Blocket.se
6 dagar

Stortriss bortskänkes

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kalmar

Båt bortskänkes + Sportbåt från 60-talet

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Har en båt liggandes. Är ett objekt som efter lite jobb blir en cool retroracer. Saknas motor mm. Skrovet är helt. Pris 3500 kr Större båt bortskänkes mot annonskostnaden. Längd, ca. 6 meter. Träunderdel med plastovandel. Tror det är någon liten skada i skrovet efter en grundstötning. Kan dock inte se den när jag tittar efter. Båt som kräver en hel del renoveringsarbete. Saknas motor mm. Endast ett tomt skal. Pris: 100 kr.
100 kr
Blocket.se
Segelbåtar  ·  Södertälje

Segelbåt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Renoveringsobjekt. Har en skada i taket(mastfästet). Detta behöver stärkas plastas. Det har regnat in genom detta plasthål, och båten är något fuktig inuti. Detta är inget svårt jobb för den som orkar och kan. Sättet du hämtar på, med kranbil eller häng på en motor och kör den härifrån! Dynor, mast och segel ingår oxå. Den är komplett. Båten flyter som en kork och seglar underbart!! BORTSKÄNKES!!!!!!!!!!! Endast mailsvar!!
0 kr
Blocket.se

P-28 Bortskänks

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
P-28 från -64. Första generationen med plastskrov. Skrovet blästrat och renoverat -98. Teak däck från -96. Alu. mast med rullfock och fullatte segel ( Hamlet) Orginalporsline med bestick nästan komplett finns i båten och följer med. Motor saknas, Sittbrunn dåligt, Doghouse utan tak i övrigt orginal inredning i mahogny. Båt bockar följer med. En vacker klassiker som förtjänar att leva vidare därför skänks hon bort till någon båt älskare som kan ta hand om henne.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristianstad

Utombordare med 40 hästars motor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En fin båt där styrpulpeten har monterats ner för att omplaceras. Montering av ny styrpulpet har inte gjorts, men alla tillbehör finns (ratt, wire, gasreglage etc). Vid nedmonteringen fungerade motorn (Yamaha), men den har inte varit startad på två år. Båten har fungerat fint under vår användningstid. Båten bortskänkes eller säljes till högstbjudande. Hämtas i Olseröd (mellan Åhus och Kivik). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se

Forslundracer i Mahogny bortskänkt. ca 2003

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Jag söker min kompis fd båt en Forslund-racer ! Båten fanns på Saltarö- Vaxholm . Den var då utrustad med Volvo B-16 motor med växellåda . Enligt uppgift så skänktes den bort till någon från Västerås ! Finns den kvar i livet- är den till salu ? Tacksam för tips. Ut och leta alla Detektiver - mvh Harald i Hesselby . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj