Quantcast
Till salu inom: ”

båt bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

RC Båt

Umeå

Tidigare annonser till salu

Har en båt liggandes. Är ett objekt som efter lite jobb blir en cool retroracer. Saknas motor mm. Skrovet är helt. Pris 3500 kr Större båt bortskänkes mot annonskostnaden. Längd, ca. 6 meter. Träunderdel med plastovandel. Tror det är någon liten skada i skrovet efter en grundstötning. Kan dock inte se den när jag tittar efter. Båt som kräver en hel del renoveringsarbete. Saknas motor mm. Endast ett tomt skal. Pris: 100 kr.
Renoveringsobjekt. Har en skada i taket(mastfästet). Detta behöver stärkas plastas. Det har regnat in genom detta plasthål, och båten är något fuktig inuti. Detta är inget svårt jobb för den som orkar och kan. Sättet du hämtar på, med kranbil eller häng på en motor och kör den härifrån! Dynor, mast och segel ingår oxå. Den är komplett. Båten flyter som en kork och seglar underbart!! BORTSKÄNKES!!!!!!!!!!! Endast mailsvar!!
P-28 från -64. Första generationen med plastskrov. Skrovet blästrat och renoverat -98. Teak däck från -96. Alu. mast med rullfock och fullatte segel ( Hamlet) Orginalporsline med bestick nästan komplett finns i båten och följer med. Motor saknas, Sittbrunn dåligt, Doghouse utan tak i övrigt orginal inredning i mahogny. Båt bockar följer med. En vacker klassiker som förtjänar att leva vidare därför skänks hon bort till någon båt älskare som kan ta hand om henne.
En fin båt där styrpulpeten har monterats ner för att omplaceras. Montering av ny styrpulpet har inte gjorts, men alla tillbehör finns (ratt, wire, gasreglage etc). Vid nedmonteringen fungerade motorn (Yamaha), men den har inte varit startad på två år. Båten har fungerat fint under vår användningstid. Båten bortskänkes eller säljes till högstbjudande. Hämtas i Olseröd (mellan Åhus och Kivik). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag söker min kompis fd båt en Forslund-racer ! Båten fanns på Saltarö- Vaxholm . Den var då utrustad med Volvo B-16 motor med växellåda . Enligt uppgift så skänktes den bort till någon från Västerås ! Finns den kvar i livet- är den till salu ? Tacksam för tips. Ut och leta alla Detektiver - mvh Harald i Hesselby . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.