Quantcast
Till salu inom: ”

båt bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

P-28 från -64. Första generationen med plastskrov. Skrovet blästrat och renoverat -98. Teak däck från -96. Alu. mast med rullfock och fullatte segel ( Hamlet) Orginalporsline med bestick nästan komplett finns i båten och följer med. Motor saknas, Sittbrunn dåligt, Doghouse utan tak i övrigt orginal inredning i mahogny. Båt bockar följer med. En vacker klassiker som förtjänar att leva vidare därför skänks hon bort till någon båt älskare som kan ta hand om henne.
En fin båt där styrpulpeten har monterats ner för att omplaceras. Montering av ny styrpulpet har inte gjorts, men alla tillbehör finns (ratt, wire, gasreglage etc). Vid nedmonteringen fungerade motorn (Yamaha), men den har inte varit startad på två år. Båten har fungerat fint under vår användningstid. Båten bortskänkes eller säljes till högstbjudande. Hämtas i Olseröd (mellan Åhus och Kivik). Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag söker min kompis fd båt en Forslund-racer ! Båten fanns på Saltarö- Vaxholm . Den var då utrustad med Volvo B-16 motor med växellåda . Enligt uppgift så skänktes den bort till någon från Västerås ! Finns den kvar i livet- är den till salu ? Tacksam för tips. Ut och leta alla Detektiver - mvh Harald i Hesselby . Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.