Quantcast
Till salu inom: ”

silver shark 580cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min silver shark 580cc komplett med 115hk fyrtakts motor med hydralstyrning,allt från -02 i gott skick.ca:250gång/h någon båtvagn ingår ej. i köpet ingår föjande, vinter skydd sytt i segelduk till motor, förarstolar och ruta samt ett helt täckande kappell för båten. kart plotter LCX-112 med 10,4 " display med inbyggt ekolod och som kan ta mot radar singnal. (nypris 25000kr) monterad bryggbelysning.(från hella) orginal dynor till hela båten. 4st rostfria spöhållare. och andra små prylar som ingår när den är ny. båten har några skönhets fel men inte något som påverkar båtens prestanda. Denna båt är en av dem allra bästa som marknaden kan erbjuda i denna storlek. båten finns att provköra i Västervik. Pris kan diskuteras vid snabb och smidig affär.
Silver Shark cc 580 fabriksnytt skrov till vinterpris.. 12 månader räntefritt,fri försäkring vid köp nu. Shark är som gjord för tillfällen då det behövs en snabb och säker transport från en plats till en annan, oavsett om det är frågan om byte av fiskeställe eller en resa till stugan i skärgården. Som fiske- och förbindelsebåt är den helt oslagbar och tack vare sina goda sjöegenskaper är båten en trygg och pålitlig kamrat oavsett väder och vind. Bakom mittpulpetens stora vindruta sitter man skyddad i komfortstolar i vilka det är en njutning att resa i hög fart även vid tuffa förhållanden. Enkel passage runt styrpulpeten värderas såväl vid fiske som vid lastning av saker. Till standardutrustningen hör bl.a. hydraulstyrning och dynsats till akterbänken. Från det breda urvalet av tillbehör kan du välja det som tilltalar dig och anpassa båten efter dina egna behov och önskemål med exempelvis en targabåge eller ett djupriggfäste. Vi tar även inbyten, ring/ mejla för mer info samt priser. Välkomna in.
Köp vårt sista utsällnings ex. Med sin bredd och väldisponerade innerline kombinerat med underbara sjöegenskaper upplevs Shark som en betydligt större båt. Shark tar stora vågor säkert och de höga friborden håller effektivt allt stänk borta vilket håller både fritidsfiskare och andra sjöbjörnar torra. I den här båten färdas du snabbt och bekvämt även längre sträckor. . Märke: Silver Modell: 580 cc
Silver shark 580cc 2004 med Suzuki df100 4takt års modell 2011. gångtid 20 timmar. självläns hydrualstyrning GPS, ekolod, fishfinder nytt 2011 Bästa styrpulpetsbåten på marknaden. Finns att provköra i Öregrund.
Bra trollingbåt 12 mån räntefritt gratis försäkring ring eller maila för info.