Quantcast
Till salu inom: ”

hundbur till subaru outback säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Subaru Outback
F
Örnsköldsvik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en fin dubbel hundbur som suttit i en SubaruOutback 2001, men den passar säkert i flera bilar. Mellanvägg av plyfa som går lätt att sätta i och ta bort, buren är tillverkad av ett företag i Norrland. Måtten är ju svårt att ange exakt, med alla vinklar och så, men botten är 105 cm bred och 95 cm djup, höjden är 70 cm, toppen är 105 cm bred och 60 cm djup, ryggen är lite vinklad för att passa mot ryggstödet. i bra bruksskick, finns lite skavanker men inget allvarligt. Ingen botten i buren och ingen lucka framåt. Skrammelfri!
Subaru Outback 2,5 Aut Färg: Grön Met Karosseri: Kombi Info: Automatisk växellåda,Hög & Låg växel 4WD, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antispinn, Avtagbar dragkrok, C-lås, CD-stereo, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, LM-fälgar, Motorvärmare, Rails, Servostyrning, Sidoairbag, Stolvärme fram,Skinklädsel, Svensksåld, Vinterhjul - Dubb, Yttertemperaturmätare Dubbla Takluckor, Hundbur om så Önskar, NY BESIKTIGAD och godkänd Div. skönhetsfel
Hundbur tillverkad av Enason plåtprodukter. Gjord för att passa VW Passat årsmodell 2006 & framåt. Gjord så att man lägger in bottenplattan först och sedan resten av buren som man skruvar fast med två skruvar. Allt för att få så stor bur som möjligt för hundarna då öppningen på bagageluckan annars är för liten för att få in buren. Rejäl bur i bra skick,skrammelfri ,nödlucka på baksidan. Ev bytes mot hundbur passande Subaru Outback. Om jag inte svarar(jobbar både dag &kvällstid), skicka sms eller maila så hör jag av mig. Mvh
Säljer en Variocage hundbur som passar till kombibilar. Jag har haft den monterad i en SubaruOutback, vilket har fungerat utmärkt. Djupet är justerbart på buren. Buren är den enda som har krocktestats och blivit godkänd. Den har nödlucka som går att skruvas upp på baksidan. Buren är i utmärkt skick, ca 1 år, nypris 4.950:- [Hundbur, bilbur, hund, kombibur, variocage, bur] Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! nu är det dags att sälja bilen på grund av ändrade förhållanden. Det är som rubriken lyder en SubaruOutback som är i bra skick och med mycket utrustning. 4WD, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, Antispinn, CD-stereo/växlare, Dragkrok, elstol förare med minne, skinnklädsel, Xenonstrålkastare, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Farthållare, Färddator, GPS, Komplett ifylld servicebok, LM-fälgar S+V hjul, fjärrstyrd bensinvärmare, Rails, takräcke, Stolvärme fram, Svensksåld, fina sommar och vinterdäck. det följer även med en dubbel hundbur som tar 30 sekunder att koppla ur. Ring eller mejla om det är något ni undrar över.