Quantcast
Till salu inom: ”

silverkulan husvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Årsmodell 2005 Totalvikt 700 kg Besiktigad, kontrollerad gasolanläggning Kontakt endast per telefon
Nyare T@b 320, "Silverkulan" köpes, gärna off-roadmodellen.
Fin husbil med långbäddar och stort hygienutrymme,markis m väggar,tvantenn, cykelställ,Gelbatterier,stor kyl separat frys, mycket fina sommardäck,full servicebok, ektra stuvfack från utsidan,insäktsdörr, stödben bak,kaptensstolar vridbara,nya figursydda mattor aldrig använda,stor skyport vid matplatts,massor med stuvutrymmen. Flera bilder kan mailas vid intresse. Liten husvagn typ TAB Silverkulan kan tas som dellikvid.
"Silverkulan" TAB 320 -04. Mycket lite använd. Utrustad med kyl, kaffebryggare, omformare för 230v, elanläggning, induktionshäll, rullgardiner, packnät, Isabella förtält, vinterkapell, aluminiumfälgar och reservhjul. Totalvikt 700kg. Husvagnen är skattebefriad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ja! nu är den till salu...pga av min goa lilla katt som inte gillar att åka bil. Köpte den i syfte att åka mycket med den runt i sverige, men så blev det inte. Mycket mycket sparsamt använd under åren och har inte rullat många mil. Dock utrustad med allt du kan önska. Bara att koppla på och ge sig iväg. Många glada miner efter vägen får du, det har jag fått. Många som vänligt kommit fram på campingar och efter vägen och framfört sin förtjusning över vagnen. Kanske är det dekorationen på och i vagnen som lockar till leenden. Gillar du inte blommorna så kan dessa plockas bort. Innan jag köpte vagnen har den stått uppställd under tak och varit "kontor" åt Wasa Kredit som kanske lockat till lån av dylik. Min lilla vagn väger bara 700 kg och är mycket lätt att dra. Är du dålig på att backa med släp?...koppla loss och skjut den på plats för hand, det har jag gjort. Allt som hör till vagnen får du med, nytt batteri, ny batteriladdare, nya bromsar, nytt lås, nytt förtält, nya köksattiraljer det mesta inte ens använt, massor med mera grejer. Stereo och Cd, Reservdäck, Grill, Trumavärmare och Kylskåp finns naturligtvis, ingen potta dock. Har alltid stått under tak vintertid. Finns mycket mer att berätta men bättre att du mailar och frågar. Fler bilder kan mailas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.