Quantcast
Till salu inom: ”

silvia glas säljes

Soffbord

Södertälje

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sidobord

Södertälje
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag säljer nu min kaffemaskin och kvarn Demoka M203. i priset skickar jag med alla tillbehör såsom tamper, mjölkkanna och espressokoppar. (ej de på bilden) Grejerna har några år på nacken men det är bra prylar som gör gott kaffe. Vill du hämta dem är det enklast men jag kan även skicka grejerna om köparen står för fraktkostnaden. Kontaktas endast via e-mail. 2500kr ber jag om då jag vill ha en snabb affär.
Förregångarna eller original Orrefors Silvia glas som är som nya, diskade för hand och näst intill oanvända. Består av 5 olika glas helt enligt bilden och det är 12 glas av varje sort. Jag säljer endast hela uppsättningen så ingen försäljning per styck utan alla 60 styck gäller. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer min tre år gamla Rancilio Silvia. Den är i ypperligt skick, sparsamt använd. Perfekt för kaffeälskaren som söker det lilla extra. Säljer även min Isomac Prof Inox kaffekvarn Kvarnverk bestående av kvarnskivor i härdat stål med 38 mm i diameter. Ställbar malningsgrad. Rymmer 250 gr kaffebönor. Har en spricka i, men inget som påverkar malningen. I köpet ingår knockbox, lyxig tamper, tampmatta, mjölkkanna, brygghusborste, flera filterhållare, blindfilter, rengörings och avkalkningsmedel, samt 6 klassiska espressokoppar. Totala värdet är 7500 kronor.
Jag säljer en gammal Giada som stått nere i förrådet under flera år. Fästet till ena lampan har torkat och lossnat, själva lampan ligger därför i maskinens skal. I övrigt har jag aldrig haft några problem med den, så den bör fungera fint. Men eftersom jag inte startat den på länge säljs den som "reservdelsmaskin". Pris: 700 kr Hämtas strax söder om Stockholm (Liljeholmen/Årstaberg) Mvh Anders Rancilio Silvia - Såld
Rancilio Silvia är en av världens mest sålda espressomaskiner, och alla delar är av mycket hög kvalitet. Mjölkskummaren har hög kapacitet och skummar mjölk snabbare än de flesta maskiner. Koppvärmare. Levereras med en filterhållare, filter för en och två koppar, samt en kaffepress i stål. Maskinhuset är i rostfritt stål, vattentank 2,5 l, pumptryck 17 bar Mått: b235 x h340 x d290 mm Denna maskin är ca 3 år gammal och är mycket välskött. Använts mycket sparsamt. Kan hämtas i Nacka eller på Kungsholmen.