Quantcast
Till salu inom: ”

rancilio silvia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket kompetent espressomaskin säljes! Sparsamt använd och i mycket bra skick! Levereras komplett i orginalemballage Tillbehör som följer med syns på bilden = allt du behöver för att sätta igång och brygga! Kvarnen som syns på bilden är SÅLD och följer EJ med. Priset sätts till 3500:- Nypris idag ca 4900:- Viss prutmån vid snabb och smidig affär... Hämtas på Lidingö, alternativt så kör jag hem den till dig i Sthlm området till självkostnadspris! Maila dagtid, ring kvällstid. (Ring inte från skyddat nummer, då svarar jag inte)
Säljer ett fantastiskt paket för kaffeälskare. Silvian (V2) är en mycket gedigen och omtyckt espressomaskin med väldigt hög kapacitet på kaffet. Mkt välvårdad. Mazzern är en otroligt fin kvarn som kommer leverera välmalet kaffe i en mansålder. Nyare malskivor och mkt fint skick. Googla om du inte känner till statusen på maskin och kvarn! Knockbox, tamper, tampermatta, två koppar och rengöringskit medföljer. Säljs endast i paket! Mer bilder och info ges gärna efter kontakt!
Har blivit lat och fallit i nespresso-träsket. Hoppas att någon ta hand om min fina Silvia. Jag tror inte att maskinen behöver någon närmare presentation. Den gör fantastiskt gott kaffe, är byggd som en tank och ser cool och proffsig ut på köksbänken. Min är från ca 2003 och i mycket fint skick, (har nördigt även sparat originalkartongen om man vill ha den). Kvarnen är även i fint skick, kan dock behöva nya malskivor. Skickar med en tamper med gummiplatta samt en påse favoritbönor.
Rancilio Silvia v2. Tillverkad november 2008 och ägaren före mig köpte den våren 2009. I kanonskick och sparsamt använd då tidigare ägaren endast använt den med podstillsats någon helg då och då. Regelbundet avkalkad, samt backflushad efter varje användning. Podssatsen medföljer samt portafilterhållare med ett singel och ett dubbelfilter. Fullständig dokumentation med testrapport från fabriken samt en svensk illustrerad bruksanvisning. Maskinen är identisk med v3:an sånär som på ångvredets utseende och ångröret är lite annorlunda. Nypris ca 5 000 kr. Jag har bytt spridarfilterskruven så att skruvskallen nu är i jämnhöjd med filternätet och inte trycker ned i kaffepucken vid extrahering.
Två begagnade espressomaskner, i bruk 2-3 år på en arbetsplats med 3 resande anställda. Gott skick på båda. De har stått nedpackade i kartonger under ett antal år. Maskinerna är ombyggda för att kunna brukas till smidiga kaffepuckar, men de går att bygga om till malet kaffe. Nypris ca 4000kr, vårt pris 1000kr, går att förhandla om vid snabb affär. Espressomaskinen hämtas med fördel i Kista, men Åkersberga går också bra. Endast telefonkontakt!