Quantcast
Till salu inom: ”

sittriktig seniorfåtölj säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi flyttar till mindre och måste göra oss av med en våra fina seniorfåtöljer i design av danska Hjort Knudsen (http://www.hjortknudsen.com/index.php/sv/nyheder/193-seniorfatoeljer) Den är knappt två år gammal och i mycket fint skick! Det är en sittriktig kvalitetsfåtölj med hög rygg och exceptionell komfort, speciellt anpassad för äldre personer eller andra som av någon anledning har behov av att sitta bra och att lätt ta sig i och ur fåtöljen. Sits i slitstark polyester och ben i lackad bok. Nypriset för fåtölj och fotpall är nästan 5 000 kr, vi säljer den för 500 kr då vi behöver bli av med den. Måste ses och provsittas! Helst telefon.
Sittriktig fåtölj med höjd som gör det lätt att resa på sig. Fåtöljen är köpt hos Cittrett i Solna, som är specialist på bra sittmöbler. Nypris ca 7.000 kr med pall. Fåtöljen är i gott skick.
Hög sittriktig s.k seniorfåtölj med ställbar ryggdel i avtagbar, tvättbart microfibertyg.Perfekt för dig med ryggproblem också. Så gott som oanvänd eftersom min far blev sängliggande i samma veva , inköpt sommaren 2010 på Möbelmagasinet för 4490 kr. Hämtas på plats och priset är prutat och klart.
Sittriktig fåtölj med hög rygg och fotpall Sitthöjd 46cm Ställbar lutning i ryggdelen Inköpt våren 2011 från möbelmagasinet,se hemsida www.mobelmagasinet.se.Fåtöljen är som ny. Inköps pris 6500
1. Sittriktig seniorfåtölj, ställbar, obetydligt använd. Nypris 7000, begärt pris 2500. Kontaktas endast per telefon