Quantcast
Till salu inom: ”

sjömanskista säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skick: 4/Inbunden. Richters 1985 210 x 130 mm Antal sidor: 149. En gammal sjömanskista och en hemlig dagbok blir upptakten till Tre Deckares nya, hårresande äventyr. I dagboken står berättat om en undangömd piratskatt som på märkliga vägar kommit med ett skepp från Orienten som sedan förlist utanför Kaliforniens kust. br br Det sägs att en av de överlevande lyckades rädda skatten, men ingen har någonsin kunnat hitta den. Men nu har dagboken gett nya ledtrådar och Peter, Bob och Jupiter bestämmer sig för att åta sig fallet. br br Skattjakten för dem till en kuslig spökstad där underliga saker inträffar och till ett mystiskt slott som verkar ruva på mörka hemligheter. br br Men Tre Deckare är inte de enda som letar efter skatten. I hälarna på dem finns den skumme sjömannen Java Jim och andra underliga personer som dyker upp där man minst anar det... br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Häftad. Oskuren. Söderström & Co Förlags Ab 1977. Vikt 370 gram. 240 sidor. Från bokens baksida: Trött och led på hela vedhuggningen kom jag på lördagskvällen hem från Norrgårds. Jag hade knappast hunnit igenom grinden förrän Nisse, yngsta bror, kom och ropade: Du skall ombord på måndag! Och snart kastar nyriggade skonarskeppet Norden loss från Lökhplmsfjärden. Året är 1919 och det är första resan för den åländske pojken Harald Lindfors, nykonfirmerad och utrustad med en splitterny sjömanskista... Mycket gott skick. (810)
--TILL TRÄDGÅRDEN-- En trädgårdsdamm i bra skick Säljes för 100 kr --FÖRVARING-- Två stycken sjömanskistor Säljes för 100kr st --SOVRUMMET-- Säng med sängbord Mått på säng: 105x200 Allt för 200kr --BADRUMMET-- Använda blandare, 2 st Säljes för 100kr st En helt ny i förpackning Pris: 200 kr --ÖVRIGT-- Gräsklippare, båtmotor, takbox, barngrejer, inlines, skridskor och golfset säljes också.
Ett handmålat stort vitrinskåp säljes, mycket tid och ork har lagts ner på detta men nu vill jag förnya hemma. Det är Höjd 185 cm, Bredd 130 cm i bak o 86 cm i fram. 1800 kr. En gammal s.k sjömanskista finns åxå och den tar bara upp plats här hemma, den är Höjd på högsta punkten 56 cm o på lägsta punkten 49, bredd 45,5 o längd 75 cm och den vill jag ha 500 kr för då jag vet hur populärt det är med kistor idag.
Bokhylla Ikea "Bonde", björk samt tv-bänk 2.000 kr Sjömanskista 2.000 kr Hämtas i Jönköping