Till salu inom

"sjötomt på fåglarö saxarfjärden säljes"

Butik Piteå
4 dagar

Ljusa och fräscha lokaler m...

Blocket.se
1 år

Husbåtsboende i Botkyrka

3 000 kr
Studentlya.nu
Butik Västra Götalands län
11 år

Semesterlägenhet att hyra,...

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
11 år

Semesterlägenhet uthyres, M...

Hyrahyra.se
Butik Jönköping
11 år

Hyra Semesterlägenhet, Mari...

Hyrahyra.se
Butik Västmanlands län
12 år

Sjötomt vid Hjälmaren

Hyrahyra.se
Butik Västmanlands län
12 år

Nyheter i skärgården

Hyrahyra.se
Butik Jämtlands län
12 år

Secret Window

Hyrahyra.se
Stockholm
13 år

Sjötomtsparadis med brygga

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Österåker

Sjötomt på Fåglarö i Saxarfjärden

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Trevligt fritidsställe på en mycket trevlig ö i Stockholms skärgård. Huvudbyggnaden är på 62 kvm och till det kommer ett par gästhus. Fyra sängplatser finns i huset i två sovrum. Toa, duschutrymme och tvättmaskin i separat byggnad alldeles bredvid. Tomten har västerläge med fina solnedgångar på verandan. Sandstrand och badstege från bryggan. Det är bilfritt på ön men vaxholmsbåt går flera gånger om dagen. Restid till Vaxholm är ca 1 timma. Dessutom finns en taxibåt om man föredrar det. Affär finns i Linanäs på Ljusterö eller i Åkersberga. Traditionellt midsommarfirande med musik och lekar äger rum på ängen varje år. Uthyrningsperiod är minst två veckor och max 4 veckor till samma hyresgäst - par eller liten familj. Övrig tid är vi där själva.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Ljusdal

Underbart sommarställe på sjötomt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Charmigt knuttimrat fritidshus på egen sjötomt beläget mellan Ljusdal och Färila. Enskilt, ostört och insynsskyddat läge. Stugan har 4 bäddar, 1 sovrum, kombinerat kök och storstuga, dusch, Septum ekotoalett samt en gäststuga med 4 bäddar. Fullt utrustat kök, två kylskåp med frysfack, micro, TV/video, separat hus med bastu. Utemöbler, grill, mindre roddbåt, brygga, flotte, "vattenrutschkana", studsmatta och grillplats. Strand 10 meter från huset med fin sandbotten, bra fiskemöjligheter. Stor tomt med plan gräsmatta (en gräsklippning ombesörjes av hyresgästen, självgående motorgräsklippare)
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Österåker

Sjötomt på Fåglarö i Saxarfjärden

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Härlig sjötomt i västerläge på trivsam och bilfri ö i skärgården. Huset är på 62 kvm, fyra bäddplatser, fullt utrustat inkl kyl/frys varmvatten, dusch, tv/dvd-spelare, etc. Men toalösningen är enkel - utedass som alla andra! Tomten är solig hela tiden men eftermiddagen och kvällen är dagens höjdpunkt. Egen brygga med badstege samt liten sandstrand. Vaxholmsbåt trafikerar flera gånger om dagen. Tid till Vaxholm ca en timme. Om du har egen båt kan bilplats i Skeppsdal ingå. Huset uthyres till rökfritt par eller liten familj i två veckor under perioden 16 juli till 7 augusti. Exakta dagar kan diskuteras. Priset för perioden är alltså 16.000 kr.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Österåker

Sommarstuga på Fåglarö i Saxarfjärden uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
På vackra Fåglarö i Saxarfjärden finns detta fina hus med plats för 8 (10) personer. Huset har ett utrustat kök med matplats, vardagsrum (med bäddsoffa) och 4 sovrum samt toalett och dusch. Det är ca 200 m till ångbåtsbryggan som trafikeras av Vaxholmsbolaget dagligen. Det finns en båtplats att tillgå om du har egen båt. Huset ligger högt och mycket ljust med sol hela dagen på södra och västra terrasserna. Från den södra terrassen finns en härlig utsikt över havet mot Saxarfjärden. Det finns flera badplatser inom 5 min gångavstånd. Det finns nya madrasser, täcken och kuddar i alla rummen. Lakan och handdukar tar du med dig själv. Huset hyrs ut på veckobasis med start söndag kl 15.00 till påföljande söndag kl 12.00 eller enligt överenskommelse. Ring för mer info. Nås endast på mobil telefon För tidtabeller se Waxholmsbolaget.se och tidtabeller 9A och 9B.
0 kr
Blocket.se

Sjötomt Fåglarö Saxarfjärden

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj