Quantcast
Till salu inom: ”

sjötomt till salu mälaren säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vacker trädgårsmästarbostad på gård med sjötomt och skog, uthyres. För er som behöver ngt för många personer eller för två familjer. Totalt 13 sängplatser. Boningshus: 150 kvm, 4 sovrum totalt 6 sängar, dusch toalett o tvättstuga, fullt utrustat kök, braskasett. Gästhus med sovloft: 90 kvm totalt 7 sängar, dusch o tolett, kökspentry fullt utrustat. Går att hyra separat; Boningshus 10.000:-gästhus : 5000:- Vackert växthus för stora umgängen!! Uthyres omgående till o med 1 April Kallhyra, el tillkommer. Vedeldad panna då ni väljer att elda så sparar ni på elkostnaderna annars direktverkande el.
Stugan ligger alldeles vid vattnet och är belägen på samma sjötomt som huvudfastighet, med tillgång till badbrygga, som delas med värdparet. Vattnet vid badbryggan och stugan är djupt, har man barn som inte är simkunniga är stugan inte lämplig. Stugan innehåller ett fullt utrustat kök med t ex microugn, kyl och frys, tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Ett sovrum, liten hall, dusch och WC på övervåningen, kök med stor matplats och ett vardagsrum på nedervåningen. 10 minuters promenad till badstrand eller buss. 2 mil till Stockholms centrum.
Vi hyr ut vårt paradis - ett litet sommarhus på sjötomt med sandstrand och brygga vid ett ostört och lugnt läge i närheten av naturreservat. Resa med bil tar 30 minuter från Brommaplan, Stockholm. Här finns sovplats för 8 personer. I storstugan på 55 kvm - fyra sängar och två platser i bäddsoffa i vardagsrummet. I lillstugan på 20 kvm finns två sängar. Kyl, frys vattentoa, elspis med ugn, öppen spis, bastu, dusch med varmt och kallt.
Solig sjötomt med söderläge på Ventholmen, Ekerö i Mälaren. Fräsch 4 rums stuga i två plan. Sjöutsikt från samtliga rum. Bra kommunikationer. Bilväg in på tomten. Övre plan: Storstuga med utgång till stor altan, 2 sovrum, kök med matplats, mulltoa. Nedre plan: Stort rum med öppen spis, dusch, bastu, förråd. Fina strövområden för bl.a svamp- och bärplockaren. Veckohyra högsäsong: 5000kr Lägre pris vid längre hyresperioder och lågsäsong.
www.50kmtostockholm.se Hyran sänkt v 32 och v 33 5.500 kr Det är ett rymligt trähus med öppen planlösning på sjötomt m brygga vid Mälaren. Stor delvis täckt altan. Tomten är 4900 m2. Huset är byggt 1975 (renoverat 2002). Huset är 63 m2, har 4 rum (3 sovrum). 5 bäddar. Förbränningstoalett i separat byggnad. Stugan har sjöutsikt, tillgång till brygga, bad och fiskemöjlighet från bryggan. Avstånd till brygga 20 m. Det är 10 km till livsmedelsaffär och pizzeria.