Quantcast
Till salu inom: ”

hus sjötomt svärtinge uthyres säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Kan du tänka dig att dela på ett hus med 3 andra trevliga personer? Vi hyr fr.o.m. 1:a augusti ut ett rum i ett hus vi hyr på Stora Essingen på en sjötomt. Huset är rätt stort (ca 220kvm) med 4 sovrum, 2 badrum, stort vardagsrum/kök, balkonger, brygga för bad och båt samt uteplats med morgonsol. Vi är utrustade med allt som man behöver i ett hushåll (tvättmaskin, diskmaskin etc.) Hyran är 4750:- per person/ månad. Sen tillkommer bredband, el och vatten. Det blir utslaget ca 5500:- på sommaren och närmast 6000:- på vinter (p.g.a. el-värme). Vi som bor här är Anders (webbdesigner/programmerare), Joakim (jobbar på Hilton) och Nadine (arkitekt). Alla har fasta jobb och vardagslivet är ganska så lugnt och mycket harmoniskt / avslappnat. Det finns utrymme både för trevligt sällskap och egen bubbla. Om det låter intressant mejla gärna till oss! mvh Anders, Joakim, Nadine
Lägenhet i blivande 2-familjshus uthyres i Svärtinge. Balkong mot Glan. Sjötomt. 5 rok varav 3 sovrum. Stor möblerbar hall, öppen spis. Kök nytt 2011 med helt nya vitvaror och inbyggnadshäll. Matrum i fil. Genomgående vita väggar. Badrum med grå våtmatta. Bergvärme installeras nu. Kallhyra ca 8500:- men då tomten runt huset nu är uppgrävd kan hyran ev. sättas ner lite en tid. Huset är helt nydränerat. Tvåplans sutterängshus varav övre plan med balkong nu hyrs ut i första hand. Även en lägenhet i nedre plan kommer att hyras ut. Maila för mer info.
På underbara Hasslö mitt ute i Karlskrona skärgård ligger denna härliga sommarstuga på stor sjötomt. I huset finns kök, vardagsrum, matsal, badrum med dusch och toalett och tvättmaskin. Ett stort sovrum och ett mindre, totalt 4-6 bäddar. Direkt tillgång till bad och havet, gångavstånd till affär och pizzeria och ca 5 km till Carlskrona golfklubbs 18 håls bana. Ön kallas även "Lilla Hawaii" på grund av sitt soliga väder och sina långgrunda stränder, då främst Sandvik som stoltserar med trampolin och volleybollplan. På ön finns affärer som Konsum, HasslöDoppet m.m. Huset och läget lämpar sig mycket väl för en familj och hyrs ut veckovis för 8000:- per vecka eller enligt överenskommelse, vecka 32/33/34 i augusti. Cirka tjugo minuter med bil till Karlskrona med många sevärdheter. Hör av er vid intrese, Calle
Mycket fint skärgårdshus i bra skick. Renoverat med stort lantkök och insatsspis. Vardagsrum med trägolv och öppen spis . Toalett med dusch, tvätt och tork, klinkers med golvvärme. Övervåning med tre rum varav två stora sovrum, balkong. Det är ett timmerhus med bra isolering, två stora verandor varav en mot sjön. Två gästhus i bra skick. Stor (6000m2) sjötomt med egen brygga och vedeldad bastu. Huset ligger på Tynningö med gratis bilfärja, bara 30 minuter från Stockholms city. Uthyres från 1:a november till 1:a april ev 1:a maj.
Hus i Ekolsund med sjötomt i Mälaren uthyres, 50 km väster om Stockholm. 90 kvm boyta i två våningar byggt 1901, uthyres efter överenskommelse from 1/2 2014. Huset är till stora delar renoverat under de senaste 10 åren med nytt kök, badrum, täljstenskamin och en vinter isolerad glasveranda. Veranda i söderläge. Huset ligger ca 20 m från stranden. Uppvuxen äldre trädgård med fruktträd. Till huset finns en mindre fristående gäststuga. Det finns även möjlighet att hyra båt med motor. Fritt sportfiske i Sveriges tredje största sjö ingår. I området finns fina strövområden med möjlighet att plocka svamp och bär. Är du intresserad? Har du ordnad ekonomi och referenser så välkommen att höra av dig till oss.