Quantcast
Till salu inom: ”

skärmväggar sovrum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Modern gavellägenhet i funkisstil uppförd 2009. Lägenheten består av stort allrum och kök, två sovrum, klädkammare och Badrum. Lägenheten har stora fönster och högt i tak. Uteplats på entré sida med skärmväggar och på baksidan finns en stor altan. Stort förråd och garage. Trädgård på tre sidor. Värme, vatten och el är beräknat till en kostnad på 1400 kr i månaden sett som ett snitt på tolv månader. Summan är ej fast utan kan påverkas av val av operatör, förbrukning eller dylikt. Kostanden är billigare på sommarhalvåret och dyrare på vinterhalvåret. Hyresledigt från och med 1/11 2011
Säljer en säng från IKEA, "Noresund" som är 160 cm bred. Två madrasser á 80 cm med svarta madrassöverdrag ingår. (Ej bäddmadrass). Har även ett tillhörande sängbord i samma serie som kan ingå om så önskas. Felfritt skick! Finns ej längre i IKEAS sortiment. Nypris för endast stommen 2500kr. (Lånad bild). Sängen är skruvlös. Väldigt lätt och smidig att sätta ihop genom att man hakar delarna i varandra. Säljer även en söt skärmvägg i mörkbrunt trä. Tredelad varav delen i mitten är en spegel. Ca mått höjd 150 cm och 100 bred. Bild kan mailas vid intresse. Nypris 1800 kr. Säljes för 500 kr.
Jag är en trevlig tjej på 20 som har ett andrahandskontrakt på en lägenhet mindre än 10 min med cykel från Lunds centrum. Jag söker någon att dela lägenheten med snarast möjligast. Kontraktet är till sep på en jättefin och fräsch tvåa på 54 kvm, med öppen planlösning, balkong och tvättmaskin o torktumlare lägenheten. Kommer erbjuda sovrummet till den som flyttar in och jag själv kommer sova i allrummet med skärmvägg. I hyran ingår höghastighetsnät och el. Har du några frågor eller vill komma o ta en titt på lägenheten är det bara att mejla eller ringa mig!
Säljer min 120 cm säng pga flytt. Sängen är ca. 7-8 år gammal och i mkt gott skick.Endast jag (själv) som har sovit i den. Har inte märkt ngr förändring sen jag köpte den. Pris: 650 Kr Skärmvägg inhandlad förra året, nypris 800 Kr säljes för 350 Kr. Perfekt skick! Vid intresse gäller endast avhämtning! Vänligen pruta inte då jag har satt mkt lågt pris redan! Väl Mött!