Quantcast
Till salu inom: ”

skinngrupp säljes

Skinngrupp

Västra Götalands län
Skinngrupp

Skåne län
Skinngrupp

Skåne län
F

Tidigare annonser till salu

Hej!! Dags att bli av med vår soffgrupp. den är köpt från skinngruppen 3+2+1 och pall Sofforna är i äkta skinn Baksidan och nedredelen av sofforna är oxå äkta skinn tillskillnad från andra leverantörer. Nypris för sofforna och pallen är 32000:- Vi vill ha 15000 för allt dessa bör ses ring för mer info MVH
En 3-sits soffa med 2 st fåtöljer i skinn. I bra bruksskick men det finns några små skavanker därav det mycket låga priset. Måttet på soffan är 2.10m bred , 85cm djup och 80 cm hög. Fåtöljerna har måtten 1.10m bred, 85 cm djup och 80 cm hög. Det är en snygg model av soffa som passar in i vilket hem som helst. Den är en gång inhandlad på Skinngruppen i Eskilstuna för ganska dyra pengar. Soffgruppen finns i Kvicksund. Ring helst då jag inte kollar mailen så ofta.
Hej! Säljer min soffgrupp pga ska få nya. Trean är väldigt sliten har även ett hål på en sits och underredet har ramlat ner. Den händige skulle dock kunna fixa det. Fåtöljerna som är anledningen till det "höga priset" är i okej skick den ena fåtöljen är nedsutten i ena hörnet. Annars i helt brukbart skick. Alla möbler har även klös märke av katt på baksidorna, visa mer andra mindre. B.V.S.A! För mer info och intresse mejla eller ring!
Mörkblå skinngrupp från Sofitalia säljes på grund av flytt till mindre boende. Gruppen består av en 3-sits och en 2-sits soffa. Sofforna är extra breda och höga så det krävs svängrum för att få dem på plats. Sofforna är extra bekväma pga av sittdjupet och den höga ryggen. De är välvårdade och har inga synliga skador. Inköpspris: 15 000:- Mått 3-sits: 225, 95, 95 (b, d, h) cm 2-sits: 170, 95, 95(b, d, h) cm (måtten inte exakta på centimetern) Gruppen bör ses och provsittas!!!
Skinngrupp Douer Piquattro 3-sits soffa och Fåtölj samt fotpall Inköpt på Skinnmöbelhuset Trend Design, 2008. Nypris 25900:- kvitto finns. Soffan och fåtöljen är av semianilin vilket betyder att lädret är tåligare mot fläckar utan att den mjuka känslan förändrats. Soffans mått: B 2,25m, D 1m Fåtöljens mått: B 1,25, D 1m Fotpallens mått: 80x80 Allt är i absolut nyskick! Intresserad? Kom med ett bud till mig! Endast serieösa intressenter tack!

... eller prova att söka på skinngruppen göteborg