Quantcast
Till salu inom: ”

skinnsoffa begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi våra supersköna skinnsoffor en tresits och en tvåsits, som vi köpt på Bror Pehrssons i Alvesta. Vi har haft lite svårt att skilja oss ifrån dessa soffor, just för att dem är så bekväma. Båda sofforna är i bra begagnat skick, på tre-sitsen är dock en sittyta lite sliten annars är dem fina. Nypriset var ca. 13.000 kr, vi hade tänkt oss 2.600 kr för båda sofforna, men priset är förhandlingsbart. Kom gärna och titta på dem och provsitt gärna, ni kommer att bli positivt överraskade. Vid frågor går det bra att ringa till Andreas på mobiltelefon: 0709-11 12 15.
Säljer en blå skinnsoffa. Soffan är otroligt skön men är i begagnat skick (väl använd) Pris 400 kr Säljer även den blå kistan som syns på bild 1 Pris 200 kr kan få soffan och kistan för 500 kr Säljer även en liten praktisk byrå i mörk trä Pris 200 kr Säljer även gammaldags byrå en låg och en stor i sätt vill du bara ha en kostar den stora bild 3 700 kr Och den låga bild 4 500 kr kan få båda för 1000 kr
Mörkbrun divansoffa i tåligt bycastläder. Inköpt 2006 för 12000 kr. Är i gott begagnat skick. Själva divandelen har dock lite slitage på lädret, bild på detta kan skickas vid intresse. Kuddar, filt och glasställ ingår ej i priset. Vid transport kan divandelen lossas från soffan. Mått på soffan i cm är 260x90x85. Divandelen är 170 cm lång. Mycket fin soffa till ett bra pris! Först till kvarn. Nås enklast på telefonen. Jag skickar gärna fler bilder om intresse finns.
Svart skinnsoffa i mycket gott skick säljes tillsammans med två fåtöljer inkl fotpallar. Mått soffa: ca 165 cm bred och ca 75 cm djup. Höjden är ca 80 cm. Fåtöljerna är ställbara och riktigt sköna. (Behövs smörjas lite ibland för att undvika gnissel men fungerar utmärkt) Observera att både soffa och fåtöljer är i fint begagnat skick och 100% fria från hål eller märken! OBS! Billigare vid snabb affär! Fler bilder kan tillhandahållas vid önskemål.
Hej! Nu säljer vi våran fina äkta skinnsoffa med två fåtöljer som är för stora och tar för mycket plats här hemma....de är i fint begagnat skick. Man kan fälla upp fotstöd på båda fåtöljerna och kan lutas bakåt helt, samma med soffans yttre platser. Färg oxblod. Vi köpte den ny för tre år sedan för 17500:- och slumpar bort den för 5800:- Hör gärna av er om ni har frågor! Mvh Jessica