Quantcast
Till salu inom: ”

skogskoja säljes

CALAMUS
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kafi-77. Besiktigad till 2014-07-31. Nyskattad 2013-04-15. Bara häkta på och köra. Fina däck. Förtält följer med men vet ej skicket och storlek på det. Fuktskadad men går att använda till festivalvagn, skogskoja, jaktkoja mm. Varför inte bygga släpvagn, båtvagn av den (80 km). Står i Kalmar. Reg. nr: FZB 971 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ARENA förlag. 2002. Kartonnage i mycket gott skick. Hästkörning är en gammal konst, grundad på seklers erfarenhet. I denna bok beskrivs i detalj hur arbetet går till. Den bygger på många års samarbete och samtal med gamla hästkuskar. Timmerkörningens alla hemligheter finns i deras huvuden, och ingen annan stans. Kuskarna har slipat sin framställningskonst under oräkneliga kvällar i skogskojor. Såväl kunskap som äventyr och livsvisdom förmedlas genom en berättartradition med uråldriga rötter och en kunskapsbank räddas åt oss och eftervärlden.
Personalvagn i mycket fint skick, lämplig för skogsarbete, en ägare. Innermått 440 x 230, Centralvärme gasol (Aldepanna), fasta bänkar med förvaringsboxar, 4 dubbla klädskåp, handfat, värmeskåp och stort torksåp. Drag för personbil och maskin. Vagnen är momsad (pris 70 000 + moms). Nypris för en koja motsvarande denna är ca 170 000 kr ink moms. Om företaget Skogsvårdsföretag i Småland sedan 1988 som nu minskar ned på verksamheten