Quantcast
Till salu inom: ”

skrotbilar hämtas jämtland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano

Linköping
Sportbh

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Toyota corolla 1200 DeLux 1973 ges bort mot hämtning, inga konstigheter med det. Jag är ägare nr 2 och inte kört mycket med den. Toppen är borta efter forsök på att reparera (svetsa) den. ***Toppen ÄR borta*** Lite rost, men har haft nästan hela sitt liv i Kathrineholm Framskärm är rost skadat. Sommardäck = Ok Vinterdäck = Gamla Nytt packningsätt kan följa för 900,- Ring om du vil ha den!!!! (skrotbilen kommer och hämtar den annars) Annan info finns på transportstyrelsen.se Reg.nr.: F Z G 3 9 2 Annons kvar?? då kan DU hämta den.
Hej, Jag har två skrotbilar som står i Jämtland. Jag behöver transport hjälp för dessa bilar ner till södra Sverige, Lund. Dessa bilar kan inte köra. Jag vill ha det på billigaste pris jag kan få. Så om du har någon transport till Jämtland och du inte vill köra tomma, kan du ta dessa bilar med dig och även på andra håll. Det är ingen brådska för när dessa bilar kommer att flyttas men ju tidigare desto bättre. Har du någon förslag tveka inte och dela det med mig. Du kan nå mig på telefon när eller skicka mig ett mail. Mitt nummer är 0707746872 eller 0727773097.
Har du en bil du vill bli av med, körbar eller ej, maila vad du har och pris. Ev kan jag hämta din skrotbil/skoter gratis!