Quantcast
Till salu inom: ”

skrotbilar hämtas västerbotten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Micro

Umeå
Playmobil

Umeå
Ben 10

Umeå
Playmobil

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skrotbilar hämtas inom en radie av 6 mil från Umeå. Bilen LEVERERAS till bildemotering. Där den saneras och avregistreras. Kostar dig 400 kr. Hämtar krockade bilar, hela/punktering. Bilar som stått i flera år som du inte tror är möjligt att flytta. Skynda innan snön kommer. Ring för att boka tid. 070-5714396 070-5714384
Sommaren närmar sig och vi kör snart igång med sommarens skrotbil hämtningar. Ett tips om ni vill hinna med att få er skrot bil hämtad är att ringa och boka redan nu. Vi samordnar hämtningar och vill få ihop 5 skrot bilar på rutten för att få körningen ska gå runt. Vi hämtar bilar 15 mil runt Skellefteå om vi kan få ihop fullt lass. hämtningen är gratis om bilen är komplett. Är den delvis demonterad måste vi ta betalt. Vi har alla tillstånd som krävs för både transporten och avregistreringen.
Vi hämtar och avregistrerar din skrot bil. Ring in din beställning så ställer vi dej i vår kö. pris för komplett bil 300kr Vi kan givet vis hämta rensade eller delvis demonterade bilar också men då måste vi ta mer betalt, samma sak gäller om du har bråttom och vill ha din bil hämtad direkt och vi kör specielt just för din bil. Vi hämtar 15 mil runt Skellefteå. Vi är auktoriserade och har alla tillstånd som krävs.