Quantcast
Till salu inom: ”

hämtar skrotbilar kalmar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan, Har du skrot liggande/stående eller en skrotbil som du inte behöver, Tveka inte att maila mig! Betalar upp till 500:- för kompletta skrotbilar med eller utan katalysator, Gör inget om småsaker saknas från bilen bara alla plåtdelar är kvar. Även trasiga eller defekta bilar är intressant! Icke kompletta bilar hämtas kostnadsfritt. Hämtar även järnskrot såsom koppar, rostfritt stål, svartstål, plåt, gjutjärn, vanligt jordbruksskrot, mässing, batterier, m,m m,m Tar även emot däck med eller utan fälgar men då får du betala en miljöavgift. Har du rätt mängder stående så kan du t,o,m få betalt för skrotet samt att jag ombesörjer transporten. Vi städar gården så att säga! Maila/Ring/Smsa mig vad just du har och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. Tack på förhand. // Sigge (Mitt modersmål är svenska)
Jag köper din bil och betar beroende på skick. Skrotbilar max 500kr men obesiktade eller om du fick för många tvåor ger jag vad som är rimligt. Köper inte bara bilar utan alla fordon och maskiner eller tillbehör. Hör av er så löser vi en snabb och smidig affär. Hämtar i Blekinge, Skåne, Kronoberg och kalmar. Är en kille från karlskrona som har bilar och fordon som intresse och gillar att skruva. Bara slå en signal så kommer jag och kikar på vad du har och så håller du min fritid igång. Allt jag gör kommer det skattas för. Mvh Macke
Jag hämtar din skrotbil kostnadsfritt. (Krockad, rostig, maskinhaveri.) Jag tar hand om din gamla bil så du slipper se den. Köper även lantbruksskrot, aluminium, koppar, järnskrot. Men väger skroten (järn skrot) mindre än 1,2ton (1200 kg) betalas
Jag hämtar din skrotbil kostnadsfritt. (Krockad, rostig, maskinhaveri.) I vissa fall kan jag även betala för bilen.(max 500:-) Hämtar &Köper även järn, lantbruksskrot, aluminium, koppar & järnskrot. Dock så betalar jag inte om det väger under 1,2 ton.( järnskrot) Hämtar även villapannor, villatankar samt farmartankar. Ring helst. Hämtar i Blekinge, Kalmar, Kronobergslän samt i skåne i angränsning till Blekinge.
Jag hämtar din skrotbil kostnadsfritt. (Krockad, rostig, maskinhaveri inga problem vi hämtar den/dom.) I vissa fall kan betalning förekomma beroende på utrustning.( max 500:- ) Hämtar & Köper även järn, lantbruksskrot, aluminium, koppar & järnskrot. Dock så betalar jag inte om det väger under 1,5 ton.( järnskrot)(Dagspris på metall.) Hämtar även villapannor, villatankar samt farmartankar. Ring helst. Hämtar i Blekinge, Kalmar, Kronobergslän samt i skåne i angränsning till Blekinge.