Till salu inom

"hämtar skrotbilar kalmar säljes"

Norrköping
Idag

Babysitter

700 kr
Citiboard
Falun
Idag

Soffgrupp i skin

8 500 kr
Citiboard
Västervik
Idag

Katalysator Renault 1.9 dCi

1 500 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Sladdar m.m.

120 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Jättestor kolv - vas i glas...

120 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Arbetsmatta, pusselgolv, sk...

100 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Set 6st retro glas. Stora,...

300 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Retro turkos-gröna glas, se...

300 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Parti med diverse verktyg

300 kr
Citiboard
Säffle
Igår

Parti med diverse verktyg m.m.

260 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilar  ·  Kalmar

Köper Skrotbilar och skrot

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hejsan, Har du skrot liggande/stående eller en skrotbil som du inte behöver, Tveka inte att maila mig! Betalar upp till 500:- för kompletta skrotbilar med eller utan katalysator, Gör inget om småsaker saknas från bilen bara alla plåtdelar är kvar. Även trasiga eller defekta bilar är intressant! Icke kompletta bilar hämtas kostnadsfritt. Hämtar även järnskrot såsom koppar, rostfritt stål, svartstål, plåt, gjutjärn, vanligt jordbruksskrot, mässing, batterier, m,m m,m Tar även emot däck med eller utan fälgar men då får du betala en miljöavgift. Har du rätt mängder stående så kan du t,o,m få betalt för skrotet samt att jag ombesörjer transporten. Vi städar gården så att säga! Maila/Ring/Smsa mig vad just du har och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss. Tack på förhand. // Sigge (Mitt modersmål är svenska)
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Blekinge län

Skrot, obesiktad eller förmycket fel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag köper din bil och betar beroende på skick. Skrotbilar max 500kr men obesiktade eller om du fick för många tvåor ger jag vad som är rimligt. Köper inte bara bilar utan alla fordon och maskiner eller tillbehör. Hör av er så löser vi en snabb och smidig affär. Hämtar i Blekinge, Skåne, Kronoberg och kalmar. Är en kille från karlskrona som har bilar och fordon som intresse och gillar att skruva. Bara slå en signal så kommer jag och kikar på vad du har och så håller du min fritid igång. Allt jag gör kommer det skattas för. Mvh Macke
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Kalmar

Skrot bilar hämtas.

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag hämtar din skrotbil kostnadsfritt. (Krockad, rostig, maskinhaveri.) Jag tar hand om din gamla bil så du slipper se den. Köper även lantbruksskrot, aluminium, koppar, järnskrot. Men väger skroten (järn skrot) mindre än 1,2ton (1200 kg) betalas
0 kr
Annonsera.se
Bilar  ·  Blekinge län

SkrotBil/ar & metallskrot

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Jag hämtar din skrotbil kostnadsfritt. (Krockad, rostig, maskinhaveri.) I vissa fall kan jag även betala för bilen.(max 500:-) Hämtar &Köper även järn, lantbruksskrot, aluminium, koppar & järnskrot. Dock så betalar jag inte om det väger under 1,2 ton.( järnskrot) Hämtar även villapannor, villatankar samt farmartankar. Ring helst. Hämtar i Blekinge, Kalmar, Kronobergslän samt i skåne i angränsning till Blekinge.
0 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Blekinge län

Skrotbil/ar, Metallskrot & Lantbruksskrot

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Jag hämtar din skrotbil kostnadsfritt. (Krockad, rostig, maskinhaveri inga problem vi hämtar den/dom.) I vissa fall kan betalning förekomma beroende på utrustning.( max 500:- ) Hämtar & Köper även järn, lantbruksskrot, aluminium, koppar & järnskrot. Dock så betalar jag inte om det väger under 1,5 ton.( järnskrot)(Dagspris på metall.) Hämtar även villapannor, villatankar samt farmartankar. Ring helst. Hämtar i Blekinge, Kalmar, Kronobergslän samt i skåne i angränsning till Blekinge.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj