Quantcast
Till salu inom: ”

skyddsväst safe4u säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. M, herr Skyddsväst av märket SAFE4U. Svensktillverkad av 2010 års modell. Står emot stickvapen och slag/sparkar såväl som lättare handeldvapen. Skyddsplattorna är tillverkade i dyneema. Garanti för skyddsplattorna till 2015. Inköpt 2010-12-11 hos Protection Gear i Stockholm för 7495:- Storlek medium. Kvitto finns. Använd i tjänsten endast 3 ggr. Västen har aldrig utsatts för fysiskt våld. Säljes pga avslutad tjänst hos bevakningsbolag. OBS! Säljes endast mot uppvisande av giltigt ordningsvaktsförordnande, väktarlegitimation eller Polis-ID! Ring för mer info. 5 000:-
Hej! Säljer en begagnad skottsäkerväst av märket SAFE4U gå gärna in på deras hemmasida och läs om den. Den är storlek xl kan även passa en large. modellen är 11A-NIJ klarar av 9mm med mera. Skön att jobba med som väktare/Vakt med den är väldigt lätt får inte ont i ryggen av den. Som man får av vissa tyngre västar. Kan fås billigare vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min skyddsväst / skottsäker väst från min tid som entrevärd. Skyddar mot kniv och skott. Nyskick. Storlek: L Storleken justeras med kardborreband så har du en storlek mindre så passar den lika bra. Märke: SAFE4U som är framtagen för maximalt skydd av såväl livsviktiga organ som hjärta, lungor, lever, njurar och mjälte som ryggrad. Västen kostar från 6000kr i inköpspris. Klargör här att jag INTE VILL TA EMOT SMS ELLER SAMTAL från skumma typer med skumma erbjudanden. Västen är köpt på blocket och säljs på blocket. Försäljning sker enligt normala regler som allt annat här på blocket. Du tittar, provar och betalar. Föredrar SMS vid första kontakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Strl M 1 st transportfodral 1 st extra klädsel Använd max 5 ggr i dörrpass. Inköpt 2009 Nypris 9000:-
Säljer min skyddsväst / skottsäker väst från min tid som entrevärd. Köpt på blocket och säljs på blocket. Skyddar mot knit och skott. Nyskick. Storlek: L Märke: SAFE4U Prutmån vid seriös affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.