Quantcast
Till salu inom: ”

skyltdockor begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Säljer skyltdockor i begagnat skick. De har sina skav, men de är trots allt i ett gott skick. Alla har inte peruk. De är ca 170cm långa. De har INGEN fot at stå på. Med andra ord de står inte upp av sig själva. Det finns 7 dockor i allt. Priset är 250 svenska kr / docka. Dockorna finns att hämta i HELSINGÖR - DANMARK inte långt från stationen. Har ni flera frågor så tveka inte att skriva ett par rader.
Två provdockor föreställande man och kvinna säljes pga flytt. Fina dels som dekoration el till sömnad (dockorna går dock ej att ställa in mått på, enbart justera i höjd). Bra begagnat skick men lite skavanker här och där, därför billigt pris. Dockorna går att montera ned, dvs ta av själva dockan och stålpinnen från trästativet. En för 250:- , bägge för 400:- el bud. Hämtas i centrala Lund. Obs att på bilden har den större dockan inte sitt tyg på, tvättades vid fototillfället. Tyget på "honom" är ngt ljusare jmf "henne".
Skyltdocka/provdocka som går att sätta nålar i, manskropp. I bra begagnat skick. Säljes pga flytt. Går att plocka isär. Du kan svara på annonsen genom att ringa, sms:a eller maila. För snabbast svar - ring! Avhämtas i Växjö.
Unik vintage skyltdocka i begagnat skick, 800:- Armen har gått av men går att limma fast igen. Bra pris vid snabb affär! Finns centralt på södermalm.
1 st damdocka säljes i fint begagnat skick för 1800 kr (nypris 3660 kr) Högblank Vit Damdocka med abstrakt ansiktsform. Inklusive glasplatta med fot och vadfäste. Längd 178cm. Modellen heter STILO DAM MOD.1 OBS!Skyltdockan har en repa i lacken på framsida höger lår, se närbild. I övrigt i utmärkt skick!