Till salu inom

"slöjd maskiner säljes"

Norrköping
Igår

IH Loader 35 lastmaskin

Blocket.se
Igår

Soffa 3 - sits med divan

2 800 kr
Blocket.se
Butik Vännäs
Igår

Mellanpress fortschritt k442/1

10 000 kr
Blocket.se
Jönköping
Igår

KAWASAKI ULTRA 335R. 2015 å...

150 000 kr
Blocket.se
Linköping
Igår

Flex Tools Highspeed polerm...

3 800 kr
Blocket.se
Butik Lidköping
Igår

Honda CB1000R

154 900 kr
Blocket.se
Butik Lidköping
Igår

Honda FOREMAN TRX520 ESP

111 125 kr
Blocket.se
Surahammar
Igår

Äldre Singer symaskinsbord

400 kr
Blocket.se
Butik Lidköping
Igår

Honda RUBICON *Åter i lager*

124 875 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

3-sits soffa

800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Verktyg  ·  Lund

Gasvagn, Skruvstäd, Polermaskin, Pinnsvets mm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
*Gasvagn med klockor, backslagsventiler, slang och många! tillbehör 1800:-. *Bachoforma till smidesässja för kol eller koks en outslitlig modell som är svår att hitta idag 800:-. *Smidesskruvstäd i bra skick 600:-/st. *Polermaskin med lumptrissa och stålborste en stor och stark maskin med två hastigheter i mycket bra skick med en del extra trissor 4200:-. *Läderförkläden i mycket hög kvalitet inte den klena modellen som normalt säljs i Sverige lämplig för smeder, slöjdare, eller andra hantverkare som vill ha ett förkläde i rejäl modell 550:-/st. *Esab 375 amp pinnsvets en klassisk omformare i mycket bra skick med långa svetskablar och lång matarkabel 1800:-. *Byggcentraler 16 och 32 amp 500:-/st. Ring helst då jag ej kontrollerar mailen så ofta.
550 kr
Blocket.se

SPÅN, SVEP OCH LAGG. TRE TEKNIKER I TRÄ

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
LTs förlag . 1983. 110 s. Inbunden. Kartonnage. 22,5x18cm. 415 gram. Mycket gott skick. Namnetikett på främre försättsbladet. Ingår i serien Svensk Hemslöjds mönsterböcker. Foton och teckningar: författarna."Utvecklingen far ovarsamt fram med slöjdtraditioner och gammalt hantverk, men inte sällan återkommer tekniker, mönster och modeller i nya tillverkningsmetoder. Ofta uppkommer frågan i vilken utsträckning nya tillverkningssätt kan accepteras, hur mycket maskinerna skall få ersätta det rena hantverket. Författarna menar, att om de nya sakerna är välgjorda, och så länge maskinerna är hantverkarnas redskap och inte hans herre, är det inget fel att använda dem fär att förenkla arbetet och underlätta slöjdandet. Spånkorgsflätning, svepteknik och laggning är tre gamla tekniker som i sina ursprungliga former nästan helt har försvunnit. I den här boken presenterar författarna dessa tre tekniker på traditionellt sätt men visar också hur speciellt svepteknik och laggning kan förenklas. För fler böcker av Ljungberg och A:son-Ljungberg: Välkommen att titta in på mina andra annonser på VILLA ROSAS BOKHYLLOR här på Bokbörsen!.
87 kr
Bokbörsen.se

Slöjd maskiner

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi säljer maskiner från vår gamla slöjdsal. Svarv, emcoDB-6 1900kr Eller kom med ett eget bud... -Kan skicka fler bilder!
1 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Åsele

Hemslöjd/Snickerimaskiner

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Maskiner säljes perfekt för hemsnickeri/slöjd Träsvarv,cirkelsåg,bandsåg,puts/slipmaskin/utsug,inklusive alla tillhörande handverktyg för svarv. Tvingar, med mera.finns även en del påbörjade detaljer.. Säljes allt i ett, ej styckevis. Hämtas av köparen. Finns i Åsele 070-696 44 15 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vilhelmina

Snickeri maskin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Kombimaskin Emco som har Bandsåg, Cirkelsåg och Träsvarv, allt i ett. Väldigt lite använd kvalitets snickerimaskin, för slöjd eller bygg. Div tillbehör/verktyg medföljer.
3 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj