Till salu inom

"slakt flåbänk säljes"

Vallentuna
2 dagar

Japanska jumbovaktlar hämta...

200 kr
Blocket.se
Hylte
2 dagar

Klövsjöfår/Gotlandsfår

7 000 kr
Blocket.se
Ljusnarsberg
4 dagar

Svenska lantras getter/kill...

Blocket.se
Jönköping
4 dagar

Kycklingar av kulturraser

100 kr
Blocket.se
Kristianstad
6 dagar

Blå Australorp tupp-kycklingar

150 kr
Blocket.se
Sandviken
6 dagar

Ungerska skruvhornsfår

6 000 kr
Blocket.se
Butik Västerbottens län
11 år

Battle Royale

Hyrahyra.se
Butik Gävleborgs län
11 år

H - Hypnosis

Hyrahyra.se
Tumba
5 dagar

Tupp

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Slakten på blommorna

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 år
Dekorerat pappband, 260 sidor. Lindelöws (Falun, 2004). Soraya Zangbari och flera andra berättar om en värld som är okänd för de flesta, livet i fängelserna i Iran. Boken har blivit möjlig tack vare en studiegrupp på Kris- och Traumacentrum med allmänläkaren och psykiatern Brita Hännestrand. Förutom dessa berättelser innehåller boken också texter av flera framstående iranska författare. De hör till en alldeles speciell genre - fängelselitteraturen. Boken är illustrerad med miniatyrer som Soudabeh Ardavan gjorde i fängelset och smugglade ut. Förlagsny.
175 kr
Bokbörsen.se

Saab 900 Turbo-95 (till slakt)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Säljes som reservdelsbil.... Motorras! Rost finnes! Den som lackerat den innan har inte direkt lyckats nå vidare. klarlacken har släppt på dörrar. Ganska mkt bytt faktiskt, har inte riktigt allt i skallen men bl.a så har turbon gått typ 20k mil, instrumentpanel nybytt. Framrutan är bytt. Det sitter alufälgar på med mkt fina åretrunt däck. Problemet är att det inte finns fler fälgar så vill man köpa dessa får man lämna 4 st däck i retur.. :) Dåliga bilder men vid intresse så knäpps kort och skickas! Nåväl bara ringa om prisuppgifter...
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Kanin bortskänkes EJ TILL SLAKT

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Världens sötaste Tingeling ger jag nu bort på grund av tidsbrist. Hon behöver mycket kärlek och tid, och jag ger bara bort henne till någon som planerar att lägga ner tid på henne. Hon har tyvärr blivit lite skygg på grund av tidsbristen, men annars är hon världens sötaste och gosigaste kanin. Hon är en 4 år gammal lejonhuvad hona, uppfödd i Teddytassens Kaningård. Stamtavla ingår. Har även burar och tillbehör som vattenflaska, koppel, nagelsax, halm osv. till salu! Hör gärna av dig om du vill ta hand om världens finaste kanin!
0 kr
Blocket.se

Flåbänken Optimal

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Optimal slaktkroppshantering för bättre köttkvalitet! Flåbänken är framtagen för ett optimalt, ergonomiskt och hygieniskt sätt ta hand om viltet på. Den är tillverkad av stål som galvaniserats för underlätta rengöring och brukas under tuffa förhållanden. Viks enkelt ihop för minimal förvaring och transport. Modellen passar det vanligaste viltet som dov, rå och vildsvin. Vikt 15kg Höjd 900 Bredd 900 Ring eller maila Din beställning Nu Passa på nu då vi kör Mässpriser! 1795.- Vi ses på Skånska jakt och fiskemässan Bosjökloster 24-25/8 Henrik 070-595 51 46 Micke 070 588 67 79
1 795 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Uddevalla

Slakt/Flåbänk

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Flåbänk i rostfritt. Passar till mindre älg, hjort, rådjur, vildsvin, bäver mm. Pris: 4500 kr. Flåbänk modell större i helgalvat material. Passar till större älg och "jättegalten". Pris: 3600 kr. Dessa slakthjälpmedel är tillverkade i sådant material som håller för ett antal jägargenerationer.
0 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj