Allt till salu inom "afrikanska dvärggetter till salu"

Sortering:
killingar
Skellefteå
5 dagar

killingar

1 000 kr
Blocket.se
Getter
Hjo
18 dagar

Getter Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 4

Tidigare annonser till salu

Lantbruksdjur  ·  Ängelholm

Getkillingar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Afrikanska dvärggetter. Mysiga, roliga, väldigt tama getkillingar, födda 26 april säljes som sällskapsdjur. De är ju inte leveransklara nu men vi tänkte att om man vill följa dem redan nu så finns det möjlighet att tinga. Sture och Ture är syskon, en är svart-vit och den andra är brun-vit. Saga är svart-vit och Tessan är brun-vit. Allihop är otroligt keliga och sällskapliga. Har fått mycket närkontakt med människor allt sedan födseln. Fler bilder finns som vi kan skicka över om ni är intresserade. Eller varför inte komma och besöka dem! Tag kontakt med oss antingen via mail eller per telefon 0735-838099
500 kr
Blocket.se
Djur  ·  Vilhelmina

Två sociala getabockar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi är två sociala getabockar, Petter ca 4-5 år och Bähnny 1 år den 20:de augusti i år. Vi är vana att gå lösa, och med hästar. Van vid hundar och ungar. VI stångas inte men kan ibland ställas på bakbenen mot dig när du kommer med nåt gott. Petter är den blyge gentlemannen, och Bähnny den extremt sociale ynglingen. Vi är av rasen Afrikanska dvärggetter. Säljes helst tillsammans... gärna till någon som har lite brudar till oss för det saknar vi!
500 kr
Blocket.se
Lantbruksdjur  ·  Ronneby

Afrikanska dvärggetter

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Afrikanska dvärggetter, 4 st ljuvliga killingar i olika färger letar nytt hem. Föräldrarna är små, trevliga och mycket sociala. Föräldrar och killingar finns att se på hemsidan www.ramona-appelquist.se Killingarna är leveransklara runt vecka 41, De kommer då att vara avmaskade, öronmärkta och avlussade( i förebyggande syfte). Priser: Honkilling 1500 kr. Bockkilling 600 kr, vid köp av mer än en bock reduceras priset. För mer info: www.ramona-appelquist.se eller ring.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Nyköping

Små getter

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nu är det dags för mina sötnosar att flytta hemmifrån. Det är två Afrikanska dvärgget´s killingar som är födda 3 juli i år. Dom är otroligt sociala och barnvänliga då flera barn på gården har hanterat och gosat med de små. Dessutom vana vid alla möjliga olika djur på gården. Dom är syskon och säljes helst som par. 1000:- st eller 1500:- för båda Se-nr krävs (ansöks hos Jordbruksverket) Mejla helst inte, utan ring mig! mvh /Sofia
1 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Afrikanska dvärggetter

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Tama och sociala dvärggetter till salu. OBS! Ej till slakt! 4 tejer och 1 kastrerad bock. Flurina ca. 7 år / Meiti ca. 4 år / Diva 4 år / Karlotta 2 år / Karlsson 2 år. Alla är tam och Flurina är riktig gosig. Säljes pga platsbrist. Säljes antingen parvis eller alla fem i grupp. Säljes endast till ett gott och varaktigt hem. Priset kan diskuteras. Ring gärna för mer info (kl. 19.00 - 22.00)
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj