Quantcast
Till salu inom: ”

afrikanska dvärggetter till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Flodsökarna
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Afrikanska dvärggetter. Mysiga, roliga, väldigt tama getkillingar, födda 26 april säljes som sällskapsdjur. De är ju inte leveransklara nu men vi tänkte att om man vill följa dem redan nu så finns det möjlighet att tinga. Sture och Ture är syskon, en är svart-vit och den andra är brun-vit. Saga är svart-vit och Tessan är brun-vit. Allihop är otroligt keliga och sällskapliga. Har fått mycket närkontakt med människor allt sedan födseln. Fler bilder finns som vi kan skicka över om ni är intresserade. Eller varför inte komma och besöka dem! Tag kontakt med oss antingen via mail eller per telefon 0735-838099
Vi är två sociala getabockar, Petter ca 4-5 år och Bähnny 1 år den 20:de augusti i år. Vi är vana att gå lösa, och med hästar. Van vid hundar och ungar. VI stångas inte men kan ibland ställas på bakbenen mot dig när du kommer med nåt gott. Petter är den blyge gentlemannen, och Bähnny den extremt sociale ynglingen. Vi är av rasen Afrikanska dvärggetter. Säljes helst tillsammans... gärna till någon som har lite brudar till oss för det saknar vi!
Afrikanska dvärggetter, 4 st ljuvliga killingar i olika färger letar nytt hem. Föräldrarna är små, trevliga och mycket sociala. Föräldrar och killingar finns att se på hemsidan www.ramona-appelquist.se Killingarna är leveransklara runt vecka 41, De kommer då att vara avmaskade, öronmärkta och avlussade( i förebyggande syfte). Priser: Honkilling 1500 kr. Bockkilling 600 kr, vid köp av mer än en bock reduceras priset. För mer info: www.ramona-appelquist.se eller ring.
Nu är det dags för mina sötnosar att flytta hemmifrån. Det är två Afrikanska dvärgget´s killingar som är födda 3 juli i år. Dom är otroligt sociala och barnvänliga då flera barn på gården har hanterat och gosat med de små. Dessutom vana vid alla möjliga olika djur på gården. Dom är syskon och säljes helst som par. 1000:- st eller 1500:- för båda Se-nr krävs (ansöks hos Jordbruksverket) Mejla helst inte, utan ring mig! mvh /Sofia
Tama och sociala dvärggetter till salu. OBS! Ej till slakt! 4 tejer och 1 kastrerad bock. Flurina ca. 7 år / Meiti ca. 4 år / Diva 4 år / Karlotta 2 år / Karlsson 2 år. Alla är tam och Flurina är riktig gosig. Säljes pga platsbrist. Säljes antingen parvis eller alla fem i grupp. Säljes endast till ett gott och varaktigt hem. Priset kan diskuteras. Ring gärna för mer info (kl. 19.00 - 22.00)