Quantcast
Till salu inom: ”

slotmags säljes

Slotmags 14"

Värmlands län

Tidigare annonser till salu

Nu så har man fått iordning på fin bilen. detta e en 67:a som jag anser e fin för sin ålder har sina brister men e en gammal bil. info om bilen: bes till mars å givetvis skattefri för er som missat detta. För ytterligare info e det bara att ringa. har även ett par slotmags runt om som följer med i köpet. tyvärr kassa däck på. svarar lättast på tel. vet att det stått ev byte men då man fått orimliga förslag så e detta inte aktuellt längre. mvh:janne 076-7772126
Bmw 2500 säljes i befintligt skick lr bytes mot annat roligt kom med förslag. Bilen går inte köra,måste fixa förgasare ,dåliga bromsar,åh lite andrasmåfix.Näst intill ingen rost,fyra slotmags fälgar med slitna sommardäcksitter på, sitter en rak 6a iden som funkar men med lite vilja så kan man hissa i vilkenmotor som helst då det är en 75a.Mer info kan mailasPris 5000 Bvsa eller bytes mot annan liten bil eller moped eller nåt med motor på
hej ska nu sälja min golf som nu är ny bes och ny skattad idag. (2012-04-13) går fint i motor och låda, sitter 13 tums slotmags fälgar med bra däck och det är dragna kablar för steg det sitter även sänkta fjäderben på den från fabrik. det som är bytt på den är: *skivor och belägg fram *motor då den andra var skrot TAKRÄKET MEDFÖLJER ring eller smsa kollar aldrig mail bvsa.
Obesiktad & oskattad. Avställd. Senaste godkända besiktning Januari 2011. Fel som vi vet om är bakbromsen. Väldigt fin o fräsch invändigt. 2500kr Priset går att diskutera. Ring för mer info. 4st slitna däck på aluminiumfälgar, 16" Suttit på Volvo 850. 1000kr 4st slotmags fälgar, har inte så mycket info om dom då vi inte är så kunniga. 700kr men priset går att diskutera. Fler bilder finns på både bil o fälgar.
Hej har en cheva till salu. Bilen är besiktigad till aug 2013 Det sitter nån v8 i, typ 305/350 osäker. Lådan är iaf en 350. Den går helt ok men har väll lite högt varv och lite små vibrationer i full fart. Lite rost och bulor finns det med och sofforna är slitna. Kort sagt detta är en raggar/pilsner bil och inget annat, kan släppa den för 65ooo med slotmags. ev byte GM före -70 ej prut, mail är ok.

... eller prova att söka på slotmags fälgar