Quantcast
Till salu inom: ”

slowfeedingnät rundbal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi har fått en ny kompis, i vår lösdrift som är gjord för fyra hästar. Flocken funkar så bra nu, så vi är redo att släppa in en sista flockmedlem. Idag går 2 islandsvallackar och ett fullblod/halvblodssto här. HÄR FINNS: - Rejält vindskydd - uppvärmd vattenkopp - 2,5 ha hage året runt - fri tillgång till torrt hösilage, vi har en rundbal i slowfeedingnät inne i vindskyddet - sommarbete hela betessäsongen - uppsyn dygnet runt - uppvärmd sadelkammare - skötbod - inga broddar i hagen, alla nuvarande hästar barfota. Har Easy boot epics avtagbara skor vid arbete. HÖ ingår inte utan köps in gemensamt och så betalar var och en för sin hästs förbrukning. DESSUTOM FINNS: - ridsällskap - möjlighet till hjälp m verkning - möjlighet till hjälp m horsemanship á la Hempfling. - möjlighet till hjälp m ridlektioner - möjlighet till hjälp m utprovning av Easy boots. Hör av dig om du är intresserad av ett lungt litet ställe att ha din häst på. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har ett slowfeedingnät som jag inte använder. Nätet är tillverkat i polyester. ca 163 cm i diameter och ca 220 cm i höjd. Nätet är formsytt för rundbal. Enkelt och bra att trä på balen. Nätet är helt! Nypris 1895:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Slowfeedingnät för rundbal. Nypris 1495, nu 1000kr Stängsel 40mm bred, ca 4 *200m. Nypris 956kr. Nu 500kr Stängsel 12mm bred, Två stora rullar och en liten (osäker på längd) 300kr Hämtas på Alnö.
Foderring för rundbal, Profarma, 80 cm hög, samt slowfeedingnät till rundbal säljes. Bild från Profarmas hemsida 2800 kr för ring och nät.
Jag säljer ett nytt nät passande till rundbal. Kan skickas och köparen betalar fraktkostnad. Ring vid intresse.