Quantcast
Till salu inom: ”

hö halm till salu på blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag har ett varmblod som är 9 år. Han skulle behöva en medryttare som pysslar om honom mockar till honom och fixar mat till honom. Han är super snäll går barfota. För att jag vill ha medryttare honom är för att min fru är gravid och kan ej rida honom. Du som blir medryttare får ha tillgång till honom alla dagar i veckan och vi delar stall hyran och de blir 600kr var då! halm hö och foder är inkl i priset!Buss 132 stannar bara 100 meter i från stallet.
Hej! Måste nu tyvärr sälja denna sötnos pga allergi. Tillbehör medföljer; en karda, en liten kam, den resterande maten och även det som är kvar av och halm. Bur, matskål och dricksflaska medföljer också. Eftersom hon är köpt i en djuraffär vet jag inte mycket om hennes bakrund men hon ska vara född år 2007, hon har aldrig varit sjuk och bits inte. Jag vill hon ska komma till någon som verkligen lägger ner tid henne då hennes päls måste skötas var till varannan dag, så endast seriösa köpare tack. (Priset gäller för allting, är du endast intresserad av kaninen så kan vi diskutera priset)
Hej jag måste tyvär ge bort min kanin. Hon är 2-3 månader . Vaccinerad mot gulsot och kaninpest. Hon har alltid varit ute . Hon kan vara inne med men då får man gå ut med henne 1 gång om dagen med koppel. Med kaninen medföljer ,mat,,halm,vattenflaska, Om mat och sånt finns kvar. Kaninens namn är Törnrosa men kan bytas. Älskar barn van vid andra djur. Hon kan hoppa hinder. Hon är blandning av dvärkanin och dvärvädur. Nås emil mest men efter 17.00 mobil även. Kaninen perfekt till påsk=)
Vill helst inte sätta ut denna annons men med tanke att jag ska flytta till lägenhet så kan jag inte ta med honom. Han är en renrasig fransk vädur 1 år med stamtavla. Han är okastrerad och utomhuskanin. En stor ras. Han är hur go som helst, vi har honom lös tomten utan att han rymmer iväg (då vi är hemma), han kommer fram till en och vill gärna vara med där man är. Jättesnäll med barnen. Han säljes med en 2 våningsbur, en säck med + halm.
Ridanläggningen Kristinebergsgård i Ausås hyr ut boxar lämpliga för såväl hästar som ponnyer. anläggningen finns ridhus 20*50m och utebana 20*40m. Gemensam samlingslokal med kök och toalett. Uteplats med trädgårdsmöbler och grill. Du får tillgång till sadelkammare, foderkammare, förråd , skötarrum, stort loft för och halm samt rasthage. Tränare/ridlärare finns anläggningen. Viss service kan erbjudas mot betalning. Kallhyra 800 kr/mån. Ridhus/banhyra 150 kr/mån. För mer info kontakta Emelie Warmenius 0707 102366. www.purplehorse.dinstudio.se