Allt till salu inom "halm småbalar"

Sortering:
Skellefteå
Igår

Hårdpress welger AP41, skör...

10 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Skaraborg

Ledig boxplats 6km från Vara

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Box i Mossbrott på ca 11 kvadrat ledig i ett stall med totalt 5 boxplatser. Stallet är ljust och fräscht. Det finns tillgång till sadelkammare, stora hagar, upplyst paddock och bra ridvägar. Stallhyran för en tom box är 800kr/månad. Analyserat hö och halm i småbalar finns att köpa för en rimlig peng. Utsläpp sköts än så länge av stallägaren. Mockning och insläpp hjälps vi åt med. Hör av dig om du vill veta mera!
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Småbalshösilage, halm, boxplats och B&B

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Storbal halm 250 kr/st Småbalar halm 2,50 kr/kg Småbalshösilage 35-45 kg/bal à 3 kr/kg, 12 balar/pall. Vi kan oftast lyfta in pallar i hästtransport. Dock beror det på hästsläpets bredd och att mitt väggen är löstagbar. Alla priser inkl moms. Analys finns. Vi har 2 lediga boxar för stor häst. Vi har rum för övernattning alt. hyra hela huset för kort tid. Kolla in hemsidan www.orkestalundby.se Välkommen att höra av er Brian & Christina
3 kr
Blocket.se

Småbalshösilage, halm, boxplats och boende

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Storbal halm 250 kr/st Småbalar halm 2,50 kr/kg Småbalshösilage 35-45 kg/bal à 3 kr/kg, 12 balar/pall. Vi kan oftast lyfta in pallar i hästtransport. Dock beror det på hästsläpets bredd och att mittväggen är löstagbar. Alla priser inkl moms. Analys finns. Vi har 2 lediga boxar för stor häst. Vi har rum för övernattning alt. hyra hela huset för kort tid. Kolla in hemsidan www.orkestalundby.se Välkommen att höra av er Brian & Christina
3 kr
Blocket.se

Hö, ensilage, gräsfröhalm och halm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi söker hö eller ensilage av bra kvalité som kan levereras hem till oss i Klågerup. Det ska vara av god kvalité men behöver inte vara analyserat, för det kan vi göra själv. Pris: max 2 kr/kg för hö eller max 1.80 kr/kg för ensilage. Vi söker även billig gräsfröhalm, gärna i småbalar om det går. Även halm av bra kvalité som max får kosta 9 kr balen inklusive transportkostnader till oss. Hör av er om ni tror att ni har något för oss!
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Mörbylånga

Hö i småbalar andraskörd och halm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Välbergat hö från årets andraskörd säljes för 20 kr per bal. Hö förstaskörd 15 kr per bal. Vi säljer också fin korn och vetehalm i småbalar 10 kr per bal. Behöver ni halm till skördefesten? Vi bor i Glömminge på mellersta Öland. Ring Ingvar 070-36 49 949. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
20 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj