Quantcast
Till salu inom: ”

sminkbord begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luxman LE-109
F
Skåne län

Tidigare annonser till salu

Min dotter har nu bestämt sig för att sälja alla sina barbiesaker. Hophällbart hus med massa tillbehör, kök med bord och kyl, mm Sovrum med säng inkl belysning, sminkbord och klocka vardagsum med bord fötöler, matta,mm Stall med 3st hästar en massa barbiedockor, bebisar, och Cendockor inkl käder ,skor och tillbehör till alla dockorna. Passa på att göra er ett fynd till era barn Allt är i fint skick men begagnat. pris:1800:-, värdet på sakerna är MYCKET MER kan jag lova..... Mvh Mia
skrivbord med stol,1 meter brett, 60 cm djupt, 80 cm högt till bordsskivan, en låda går ej att få på plats då en bricka saknas - nåt för den händige? annars i bra begagnat skick, pris 750 kr, SÅLT litet smikbord 80 bredd, 30 djup, 80 högt, skavd på ovansidan - får man lägga på en duk, pris 100, SÅLT säng med förvaring, passar en 90x 200 madrass ( som ej ingår) i bra begagnat skick, pris 650 - sängen finns kvar Maila gärna!
Säljer ett fint sminkbord i teak med belysning. Tre lådor och två skåp med ett hyllplan i vardera. Skåpet är i fint men begagnat skick. Har en skada på ena kortsidan som tidigare ägare har försökt dölja. Är inget jag har stört mig på. Sminkbordet är ca 120 cm högt och 100 cm brett. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
BEGAGNAT, MEN I FINT SKICK. DOCKVAGN: 100KR DOCKGUNGA: 50KR SMINKBORD+PALL: 300KR PAKETPRIS: 400KR EJ PRUTBART FÖRSTA MÅNADEN!!
Sminkbord säljes. Bordsskivan går att lyfta på, som en skolbänk, med plats för förvaring inuti. De två yttersta speglarna går att fälla in. Lite fläckar här och var, skick begagnat. Upphämtas vid S:t Eriksplan. Pris 500 kr.