Quantcast
Till salu inom: ”

toalettbord sminkbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

bild 1. Expedit hylla i färgen svartbrun, nypris 799:- Mitt pris 300:- bild 2. Toalettbord /sminkbord med glasskiva. Även denna i färgen svartbrun, på undersidan är det en låda. Bordet är lite vingligt men är troligtvis bara att skruva åt benen för att åtgärda detta! nypris 995:- Mitt pris 400:- ELLER 600:- för båda möblerna :) maila eller smsa gärna vid frågor! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mitt fina sminkbord. Det är VÄL använt men i gott skick därav det låga priset. Det är lite smutsigt (sminkfläckar) i lådan som är "under bordet", en liten osynlig låda. Fint, modernt och populärt sminkbord/toalett bord från Ikea. Nypris för bordet var 1995kr, mitt pris är 600kr. De två rosa små pallarna som är med på bilden ingår i priset. Hämtas i Partille och går att plocka isär. Ber om ursäkt för den dåliga bilden, fler kan skickas vid förfrågan. (Länk till Ikea där bordet är köpt) http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/10121228/
Hej, säljer detta toalettbord (sminkbord), det har en större låda och två små. I vad som nog bör vara valnöt och nyrokoko. Några större fläckar på ovansidan men inget svåråtgärdat för den händige. Fler bilder skickas vid behov. 1600:- En fin lampa med mässingsfot. Den ger ett mycket behagligt sken och har fem armar. En liten buckla på skärmen. Köpt för 4000:- Jag säljer den för 1900:- pga snabb flytt.
Hej! På grund av flytt så säljer vi nu vårt IKEA Malm sminkbord. Bordet är i bra skick! MALM sminkbord/toalettbord med glasskiva ovanpå. Nypris 995 kr, säljes för 500 kr. Djup: 41 cm Höjd: 78 cm Bredd: 120 cm Bordet finns att hämta i Alvik/Bromma. Ring eller skicka sms/mail vid intresse! Med vänlig hälsning, Jesper och Cecilia 0723-707070
Sminkbord säljes ! Jag köpte de förra året för 1999 kr och säljer det för 1350 kr! Bordet är i köpt på Ikea. Det finns små små märken på ena sidan under glaset. Men inget man tänker på! Annars är bordet i jättefint skick! Prutat och klart. Bordet kan hämtas i Lidköping. Vid frågor så är det bara att slänga iväg ett sms. Mvh Josefin Ljuset på bilden gör att bordet ser gult ut men de är vitt och fint!