Quantcast
Till salu inom: ”

smv husvagn reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Batteri

Köping
F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en SMV 440 -78 till salu, något fuktskadad. En ägare innan mig sen ny. papper och instruktionsbok finns sen ny. en tom gasolflaska och en microvågsugn medföljer. Tyvärr så har jag inte tid att göra vid den men säkert en supervagn för dig som vill och kan lägga ner ett par timmar på den. Det föjer med en SMV 34 -75 i dåligt skick, säkert mycket bra reservdelar!
fuktskadad, tanken är att om någon vill bygga en båtvagn eller släpvagn av chassit,det mesta är med om man behöver reservdelar,fönster ,dynor,kylskåp,diskbänk med spis.aldepanna,Fler bilder kan mailas.vagnen hämtas i tullinge. regnr BBP224
Välvårdad SMV mod 25CL, rök- och djurfri. Ej vinteranvänd, garageförvarad. En ägare. Yttertält och reservdelar ingår.
Skänker bort en SMV från sent sextotal. Vagnen är möglig, bucklig och utom all räddning (tycker jag?) Men har viss inredn. som kanske kan sparas. Mest lämplig för Husvagns rallycross tror jag? Eller gör en liten båtkärra av chassit?? OBS! DET FINNS INGA PAPPER PÅ DEN OBS! Har ramlat ur reg för många år sen. Jag har använt den som förråd. Men är nu så fuktig och möglig så allt blir förstört i den :-( Eftersom vagnen är GRATIS, så tänker jag inte sitta i halvtimmar och "prata gamla nostalgi vagnar", Utan vill Du ha den. Så kom bara hit och hämta den omgående. Nästa vecka går det oavkortat till skroten. "säljer heller inga delar ifrån den . Allt eller inget. Talar endast Svenska. Kom och hämta den i kv. kommer INTE bemöda mej att svara på mail. Så först som kommer hit har bara att koppla på den och dra hem den. (på egen risk) Den har elbromsar. Men skulle bli MYCKET förvånad om dom funkar , efter minst tio år i en hörna på tomten . .