Quantcast
Till salu inom: ”

husvagn smv 525 säljes

Batteri

Köping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

SMV 525 med förtält, relativt nytt kylskåp och vattenburen elvärme mm säljes. Välskött. Besiktigad t.o.m. 2014-08-31. Skattad. Skattebefriad härefter. 5 bäddar. Nya dynor. Extra dynor finns. El-kokplatta (ny) och gasolkök. Reg nr KWO 564 Säljes för 11.000. Priset satt lågt då bucklan på dörren som nog syns på en bild kan behöva åtgärdas. Dock fungerande dörr nu och med nytt lås. Husvagnen står f.n. inomhus i Mariestads-trakten men kan visas i Kungälv inom kort. T. 0705-908050, 0303-51263 smw Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej skall sälja min SMV som ni ser har jag lackerat om mittrand till grått . o fixat en hel del bla nya lysen.allt i gasol systemet är nytt slangar mm . men en del återstår att fixa bla en skada i taket pga snötyngd . därav priset . trodde att jag skulle ut på en massa resor men har ej haft tid . mejla eller ring om det är nåt ni undrar om . har stått under tak under min ägotid ca 3-4 år .
Vi säljer vår fina SMV 525. Vagnen är i mycket gott skick och har de senaste 11 åren bara varit ute 1 säsong, 2013. Har stått inomhus varje vinter. Det finns ingen fukt i vagnen och den fungerar utmärkt. Besiktad 2013 ua samt gasoltestad samtidigt. Det finns en nyinköpt Kemtoa som endast använts 2 ggr. Det finns ett förtält samt en P11 och en P6 gasolflaska som medföljer. Nytt 100 amp. fritidsbatteri. Nya däck som är bytta sommaren 2013 och reservhjul (nytt däck behövs) Vagnen har både varm och kallvatten. Stort kylskåp. Aldepanna.
En SMW som varit oss trogen 1 vecka om året dom senaste åren. Ej besiktigad i år. senaste besiktning var två 2or. 1 inga reflexer på sidan. 2. ojämna bromsar. Så inga större problem med vagnen. Angående fukt, finns nog ingen vagn som är 30år gammal och är fuktfri. Men den är i god kondition och mycket fin inuti. all el fungerar, Har alltid gjort gasol besiktning på den, så de är ok.. Fint Isabella förtält med tältmatta ingår.