Quantcast
Till salu inom: ”

snöskor bäst test säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

JVC QL-F61

Örebro

Tidigare annonser till salu

Snöskor, Crescent Moon gold 9, bäst i test i jakt tidningen Svensk Jakt. Nya ouppackade. vikt 1,9 kg mått 67x22 cm maxvikt 90 kg skostl 37-47 3 stegjärn per fot Enkla att ta på och av.
Försäljningssuccén fortsätter - med massa nöjda kunder från Skåne i söder till Gällivares djupa skogar i norr. Och som synes på bilden finns det ett användningsområde för snöskorna för andra jaktformer än lodjursjakt etc. Vildsvinet sköts av en av våra kunder i södra Sverige på eftersök när han hade stor nytta av snöskorna. Tubbs är ett företag som grundades 1906. De är den ledande tillverkaren av lätta, mångsidiga snöskor och de tillverkar snöskor för alla typer av terräng och snöförhållanden. Tubbs Mountaineer Military är en extra slitstark, lätt och bekväm snösko som du kan lita på under alla förhållanden. Den är utvecklad för att klara U.S. Military / Natos krav! - Stark aluminiumram - Tålig ArcTec + tyg (tål oerhört mycket slitage!) - Gripklor i rostfritt stål för maximalt grepp även i tuff terräng - Marknadens bästa bindning "Best i test" i den norska tidningen "Villmaksliv" november 2009. Tubbs Mountaineer fick utmärkelsen "2011 Gear of the Year" i Outside Magazine. Finns i storlekarna 30" och 36". Tubbs anger att 30" lämpar sig för personer som väger 170 - 250 lbs (77 - 113 kg), och att 36" passar för personer med en vikt på 220 - 300 lbs (100 - 136 kg). Trots detta rekommenderar vi 36" för personer som väger även under 100 kg om man vill ha maximal bärighet, och inte kommer röra sig i allt för brant terräng. Det är en avvägning man får göra beroende på hur mycket man väger och med hänseende till vilken terräng man kommer röra sig i. Vid främst plan terräng kommer 36" extra bärighet till stor nytta, men vid riktigt brant terräng kan man värdesätta 30" smidighet högre. Har du svårt att veta vilken du ska välja? Ring oss så hjälper vi dig! Färg: Vit För beställning, besök vår hemsida: www.nordicpredators.com Eller ring Rasmus på mobilnummer: 0703543882
Tubbs är ett företag som grundades 1906. De är den ledande tillverkaren av lätta, mångsidiga snöskor och de tillverkar snöskor för alla typer av terräng och snöförhållanden. Vi är stolta över att vara ensam återförsäljare av Tubbs flaggskepp Mountaineer Military! Tubbs Mountaineer Military är en extra slitstark, lätt och bekväm snösko som du kan lita på under alla förhållanden. Den är utvecklad för att klara U.S. Military / Natos krav! - Stark aluminiumram - Tålig ArcTec + tyg (tål oerhört mycket slitage!) - Gripklor i rostfritt stål för maximalt grepp även i tuff terräng - Marknadens bästa bindning "Best i test" i den norska tidningen "Villmaksliv" november 2009. Tubbs Mountaineer fick utmärkelsen "2011 Gear of the Year" i Outside Magazine. Används av norska och finska försvaret. Finns i storlekarna 30" och 36". Tubbs anger att 30" lämpar sig för personer som väger 170 - 250 lbs (77 - 113 kg), och att 36" passar för personer med en vikt på 220 - 300 lbs (100 - 136 kg). Trots detta rekommenderar vi 36" för personer som väger även under 100 kg om man vill ha maximal bärighet, och inte kommer röra sig i allt för brant terräng. Det är en avvägning man får göra beroende på hur mycket man väger och med hänseende till vilken terräng man kommer röra sig i. Vid främst plan terräng kommer 36" extra bärighet till stor nytta, men vid riktigt brant terräng kan man värdesätta 30" smidighet högre. Snöskor finns hemma för omgående leverans. Ordinariepris: 2895 kr NU endast 2595 kr! Beställning sker via telefon, mail eller på vår hemsida: www.nordicpredators.com Har du svårt att veta vilken du ska välja? Ring oss så hjälper vi dig!
Tubbs är ett företag som grundades 1906. De är den ledande tillverkaren av lätta, mångsidiga snöskor och de tillverkar snöskor för alla typer av terräng och snöförhållanden. Tubbs Mountaineer Military är en extra slitstark, lätt och bekväm snösko som du kan lita på under alla förhållanden. Den är utvecklad för att klara U.S. Military / Natos krav! - Stark aluminiumram - Tålig ArcTec + tyg (tål oerhört mycket slitage!) - Gripklor i rostfritt stål för maximalt grepp även i tuff terräng - Marknadens bästa bindning "Best i test" i den norska tidningen "Villmaksliv" november 2009. Tubbs Mountaineer fick utmärkelsen "2011 Gear of the Year" i Outside Magazine. Används av norska och finska försvaret. Finns i storlekarna 30" och 36". Tubbs anger att 30" lämpar sig för personer som väger 170 - 250 lbs (77 - 113 kg), och att 36" passar för personer med en vikt på 220 - 300 lbs (100 - 136 kg). Trots detta rekommenderar vi 36" för personer som väger även under 100 kg om man vill ha maximal bärighet, och inte kommer röra sig i allt för brant terräng. Det är en avvägning man får göra beroende på hur mycket man väger och med hänseende till vilken terräng man kommer röra sig i. Vid främst plan terräng kommer 36" extra bärighet till stor nytta, men vid riktigt brant terräng kan man värdesätta 30" smidighet högre. Snöskor finns hemma för omgående leverans. Beställning sker enklast på vår hemsida: www.nordicpredators.com Har du svårt att veta vilken du ska välja? Ring oss så hjälper vi dig!
Tubbs Mountaineer tillhör det absoluta toppskiktet av snöskor. Perfekt inför stundande vinterjakter som te.x lodjur! Tubbs är ett företag som grundades 1906. De är den ledande tillverkaren av lätta, mångsidiga snöskor och de tillverkar snöskor för alla typer av terräng och snöförhållanden. Tubbs Mountaineer är en extra slitstark, lätt och bekväm snösko som du kan lita på under alla förhållanden. Den är utvecklad för att klara U.S. Military / Natos krav! - Stark aluminiumram - Tålig ArcTec + tyg (tål oerhört mycket slitage!) - Gripklor i rostfritt stål för maximalt grepp även i tuff terräng - Marknadens bästa bindning. (En extra funktion som denna bindning har är att man kan vika upp en bygel som kängan vilar på när man går i brant terräng för att klon ska gå längre ner i underlaget, se bild till höger) "Best i test" i den norska tidningen "Villmaksliv" november 2009. Tubbs Mountaineer fick utmärkelsen "2011 Gear of the Year" i Outside Magazine. Storlek: 36". Ord pris: 3095:- PRIS NU: 2495:- Leveranstid: 2-4 dagar Beställning sker per telefon, mail eller via webshopen på www.pnjakt.se