Quantcast
Till salu inom: ”

snöslunga stiga snow king säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begagnad snöslunga Stiga Snow King som är i väldigt fint skick. -10 hk briggs & stratton -elstart den är väldigt fin och ny servad! Om företaget Servicecentralen finns i Birsta, Söderhamn, Sundsvall och Skutans Motor i Östersund och vi är idag auktoriserade på försäljning, service och reparationer av märkena Husqvarna, Stihl, Toro, Honda, Stiga, Cannondale, Cresent. När ni handlar hos oss så kan vi erbjuda helhetslösningar vad det gäller köp, finansiering och installationer. Välkommen in till våra butiker!
Stiga av äldre modell Snow king 8hk motor 60cm bred 4 växlar fram och en bak service har gjorts årligen, lättstartad, elstart ur funktion endast dragstart. Fjäder till spännhjul för hjuldriften saknas, drivrem bör bytas.
Stiga Snow King 7,5 kW med elstart och snökedjor. Finns i Trönödal.
Stiga snow king 5 hk
Stiga Snow Fall Snöslunga anpassad för medelstora trädgårdar. Har en hög kapacitet samtidigt den är smidig att köra. Är av tvåstegstyp med effektiv fläkt som går att rikta så att snön blåser dit du vill ha den. Snow Fall är försedd med en Tecumseh Snow King motor på 5 hk, 1 växel framåt. Arbetsbredden är 56 cm.