Quantcast
Till salu inom: ”

snipa nyskick kärringösnipan 23 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ljuslyktor

Umeå
Beige väst

Umeå

Tidigare annonser till salu

Byggd av Arne Karlsson i Halsbäck, Tjörn 1970 7,5 x 2,9 x 0,9 m Skrov i ek på ekspant, enepinnad Däck o rufftak i teak Inredning i mahogny Gösstake, flaggstång o båtshake i oregon pine Motorn är en Marna, 2-cyl diesel, 18 hk med sötvattenkylning o hydraulisk reversering 2 kojplatser i ruffen Pentry med 2-lågigt Optimus fotogenkök Bruce original ankare med kätting o multiplait lina Elektrisk o manuell länspump Båtskjul av stålrör med figursydd presenning
Snipa 6m med ett vackert skrov och utanpåliggande roder. Båten är mycket stabil i sjön och rör sig tryggt. 2 cylindrig Volvo Penta diesel (MD7) med sötvattenkylning sedan ny, går felfritt, startar lätt. Kraftigare generator, 2 st frächa batterier. Stor rostfri dieseltank. Rostfritt avgassystem (Volvo Penta). Mast finns till men ej monterad för tillfället. Ekolod Humminbird fishfinder samt Lowrance GPS plotter (nyskick) Kan ganska enkelt göras om till öppen snipa om så önskas. Skrov i gott skick.
80 km/h bromsad båttrailer. Speciellt anpassad för motorbåtar och snipor upp till 6,7 meter och 1030 kg. Vagnen har två självjusterande U-vaggor, vilket medför att rullarna anpassas automatiskt efter skrovets form under hela sjösättningen/upptagningen. Vagnen på bilden är en exakt likadan, förutom att på min trailer så har den bakre u-vaggan två stycken däck/rullar på vardera sida och inte tre som på bilden och på den främre u-vaggan ett däck/rulle på varje sida och inte två. Trailern har rullat cirka 100 mil sedan jag köpte den och är i nyskick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.