Quantcast
Till salu inom: ”

sockertopp säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Här finns en tränings- och tävlingskompis med härlig inställning för dig som även letar en mysig kamrat! "Sockertoppen" är ca 170cm hög. E:Alcatraz UE: Ragtime Band. Fin och stadig i dressyren och hoppar med god teknik trots att han fortfarande är väldigt grön.Varit med på ett par klubbdressyrer med bra resultat och fin domarkritik. Är trygg i sig själv och positivt inställd till både hästar och människor. Stallets charmör som älskar att stå i centrum! Trevlig i all hantering och lätt att lasta och åka med. Säljes av uppfödaren men står nu hos dressyrryttare. Välkommen att ringa ryttaren Anna vid seriöst intresse! Lånas ej ut!
/ ; ill. av Olof Landström . "Ett barn ska jag ha / när jag blir stor..../med små vassa tänder... med mage som en sockertopp /" 2 uppl. ort/förlag: Stockholm : Rabén & Sjögren 1984 omfång: 40, [4] s. : ill. ; 21 cm . Från 5 år. Texten finns delvis på en skiva med Jojje Wadenius.
fettförbränning, hälsa, viktminskning, styrka, uthållighet. Inbunden, 210 sid. Utkom 2000. Kundrecensioner Helt enkelt UNDERBAR! Kort och gott en -mycket- bra introduktion till konceptet GI (Glykemiskt Index). Fredrik Paulun har en oerhört lättläst och populärvetenskaplig stil med vilken han i samlad ordning berättar precis det man behöver veta för att bilda sig en mycket god uppfattning om vad GI är och hur man kan använda det för att radikalt förbättra sin hälsa. Som diabetiker (Typ2 vuxendiabetes) fann jag den här boken ovärderlig då den förklarar de biokemiska processer kroppen går igenom då den bryter ner näringen och speciellt kolhydraterna i livsmedlen vi äter. Mystiken kring GI och blodsockernivåer skingrades och matlagningen/måltiderna blev helt enkelt inte alls krångliga längre. Jag äter numera i princip vad jag blir sugen på istället för att nitiskt och vansinnesdrivande "akta mig för allt som innehåller socker", då jag tack vare Fredrik Paulun fått en helt annan förståelse för hur kroppen bryter ner kolhydrater och gör om dem till energi. Inte nog med att jag har en hel -uppsjö- nyttiga matalternativ att välja bland och vet vilka livsmedel jag behöver akta mig för att äta, jag har inte haft en sockertopp/fall på flera -månader-! Jag behöver inte ens ta hälften så många kosttillskott längre! Jag mår PRIMA, tack vare denna och andra böcker Fredrik Paulun lagt ner sin själ i. TACK Fredrik! av Jacob N, 2006-03-31 Författare: Fredrik Paulún Illustratör: Seth Jansson Förlag: Fitnessförlaget
1969 hft A- G

... eller prova att söka på sockertopp toppsocker