Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se stockholm möbler soffor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi håller nu på att flyttar varpå vi måste sälja av möbler på grund av platsbrist. Alla möbler är i mycket fint skick och prissatta av Bukowskis. Det finns även fler saker att spekulera i, bland annat en soffa och en lampa. Kontakta mig på telefon om ni vill komma hit och titta. 1: 1000:- 2: 1500:- vid köp av båda: 2500:- 3: 1500:- vid köp av båda: 2500:- 4: 1500:- vid köp av två: 2500:- vid 3: 3000:-
Har en finfin vit tvåsits soffa som jag vill sälja. Köpte den för 2 år sen och den är perfekt för såväl att sittas i som ligga. Kan dock sägas att den förlorat litegrann av sin forna glans. Den har blivit lite gråare i tonen (fast den var aldrig kritvit heller) och lite fläckig. Men bortser man från det är den tipptopp fortfarande. Och det går ju alltid att köpa nytt överdrag. Jag måste nu sälja den pga att jag hyr möblerat och den står och tar plats hos min mor i Tumba (vilket inte är helt populärt). Kom förbi och provsitt!
Nu säljer jag min soffa pga flytt till mindre. Soffan är köpt år 2008 på direktmöbler, så den är rätt så ny. Nypriset på soffan var ca 18 000 kr (kvitto finns). Det är en 9-10 sits soffa i två delar, vi har lagt båda delarna tillsammans som ni ser på bilden men vill man så kan man separera på dem. Soffan har inga defekter och inget slitage. Priset på soffan är 10000kr, jag nås bäst på mobil telefonen men även på mailen. Om jag inte är kontaktbar på det angivna telefonnumret så kan ni även ringa 0737304152.
Säljer en möbelgrupp som du ser på bilderna. Inköpspriset för 2.5 år sedan var 16.000 kronor. Säljer dessa pga att jag har 2 katter och skinnmöbler är inte bästa alternativet om man har katt. Mina katter har inte fått gå till vardagsrummet men man kan ju inte alltid vara lika aktsam så dem har lyckats skrapa möblerna lite grann. Det finns bara några få skrapmärken, dem som är värst har jag lagt upp bilder på så kan ni se. Dem är i övrigt i gott skick. Tvekar ni så kan ni ju alltid komma o ta en titt. Priset kan diskuteras.
Hej,, Behöver nu bli av med våran soffa då vi ska flytta och vi orkar inte bära med den, den är i bra skick, djur och rökfri.. Det är en 3 sits, 2 sits och fotölj, alla kuddar och tillbehör medföljer.. Det är en underbara soffa men lite för stor för oss. Den går att montera isär för enklare flytt.. Måste bli av med den snarast!!!! Priset kan diskuteras..