Quantcast
Till salu inom

"solö 25 säljes"

Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Solö Ruff skrov med mkt tillbehör

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
En gammal solö ruff, solö 25 bortskänkes innan onsdag 19 juni nästa vecka då jag inte får ställa henne någonstans för en eventuell renovering. :( Hon är inte i sjödugligt skick men går absolut för den händige med tid att sakta men säkert renovera och rusta upp. Det mesta finns med samt en originalmotor, bb70 tror jag. Gratis eller bud och hon finns på Långholmen. Hämtas alltså av "köparen" själv innan onsdag!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hisingen

Solö 25

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Mahognypärla från 1962 i ett mycket vackert skick. Däck i oregon pine omlagt på 90-talet Bord med tre ventilerna nytt på 90-talet. Skrov ovan vattenlinjen renskapat och omlackat 10 ggr 2011. Original VolvoPenta MD4 diesel. Båten finns nu i plåtsskjul i Göteborgsområdet. Maila för vidare info och bilder. Utmärkt beskrivning av historien om Solö-båtarna återfinns på: http://www.minona.n.nu/solo-25 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
122 000 kr
Blocket.se

Fin familebåt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Har en båt som jag inte har sjösatt i år. Det är en Solö 25 som är förlängd. Den är dubbelruffad. Kapellet byttes inför säsong -12 ( 25000kr) Den är väldigt fin invändigt men tyvärr så behöver utsidan slippas och lackas men pga att den var ute i vintras . Det är en fin familjebåt . Vi har varit ute 9st i den utan problem . En äldre båtkärra följer med. Det är en Volvo b20 som sitter i. Mellan 3-6 lit/ timma tar den. 46000 eller bud .
46 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skurup

Motorbåt typ Solö

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Motorbåt,tidigt 70-tal, plastskrov med överbyggnad i teak, utan motor. Lämplig för utombordare 40-70 hk. Absolut inga fel på båten, har varit i bruk varje år, och den har vask med pump, färskvattentank, spritkök, portapotti, 2 bensintankar a 25 L, länspump mm. Massor med tillbehör medföljer plus obromsad trailer. Vid intresse skickar jag bilder. Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär. Nästan ny motor finns, men då blir priset ett annat.
29 000 kr
Blocket.se

Fin Cabinbåt

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Fin allround båt, (Camping, Bad, Vattenskidor, Fika utflykter) Motor: Volvo Penta B20 med Backslag Maxfart 25 knop marchfart 20 knop Byggd i mahognyplywood på Ekspant Batterier Ankare Badstege Fendrar och tampar m.m. Garmin 430 GPS plotter med sjökort för hela Sverge Volvo-penta B20 Eldsläckare Kompass 3-4 sov platser. Garderob, Rostfri bensin tank. Nästan nytt kapell. Alltid förvarad inomhus. Ev kan båtplats vid ÖsterMälarstrand Västerås ingå rejäl båtvagn medföljer Fina dynor 3 år gamla Taggar Solö B20, backslag, cabinbåt, kabinbåt, utökabin Vattenskidbåt, wakeboardbåt
34 000 kr
Blocket.se