Quantcast
Till salu inom: ”

carpe diem malö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fantastisk sköna Malö pga. ändrade familjeförhållanden. Sängen är tre år gammal i perfekt skick. Det ingår gavel och champagneben. Bäddmadrass Exclusive om så önskas. Den en sidan är medium och den andra är fast. Sängen nypris är över 50.000kr. Jag kan hjälpa till med transport till bra pris om så önskas då jag arbetar inom möbelbranchen och har tillgång till lastbil. Du kan läsa om Carpe Diem Malö på: http://www.stalands.se/sangar/carpe-diem-malo__3070
Två Carpe Diem malö sängar 90x200 en är medium- en är fast i fastheten. En hel Sensus tempur bäddmadrass 180x200- 7 cm tjock + ben till bägge sängar. Allt är knappt använt då det användes i gästrum. Helt ny skick. Bara sängar dvs en säng utan ben och bäddmadrass kostar i ny pris på sova 20.000 kr. Slumpasbort allt komplet för 9000kr. Ring då mailen är lånad.
Jag säljer nu min så gott som nya carpe diem säng, Malö som är inköpt i januari. Säljes på grund av flytt och en större säng ska inskaffas. Sängen är knappt använd då jag pendlar från Malmö till Stockholm. Bäddmadrassen är Carpe diems finare madrass som kallas för exklusive och ek ben. Allt kommer medföljer. Mått: 120x200 Fastheten på säng: Mjuk Färg: Ljusgrå Vid snabb affär kan priset diskuteras. OBS! Ej den färgen som finns på bilden, utan den är ljusgrå med ekben.
Carpe Diem Malö 200*120cm med ljusa träben. Köpt på Blocket ca 2010 för 2800kr. Den har fläckar och repor, men i övrigt helt ok. (Den här sängen kostar i klassen 25000kr ny) Bäddmadrass som hör till Malöserien, OBS andra mått: 210*210 cm, bilden är bara för att visa färgen. Vi har haft detta som en extrasäng som är vansinnigt skön att sova i. Pris säng: 1600kr Pris madrass: 300kr Svar per email helst.
Malö rammadrass från Carpe Diem. Två stycken 90x200 madrasser, en mjuk en medium, samt en 180x200 bäddmadrass av modell Exclusive. Både sängram samt ben finns till sängen om så önskas. Sängram i läder. Har vissa klomärken från katt. Benen är carpe diems champagne ben. Sängen är i gott skick. Bäddmadrassens latexkärna har dock färgat av sig och missfärgat bäddmadrassen lite pga kemtvätt. Nypris för sängen 43000:- Sängramen 6000:- Allting säljes för 12000:-