Till salu inom

"soltält strandtält lektält säljes"

Eslöv
3 dagar

Solifer Goldie 580

69 000 kr
Blocket.se
9 dagar

Leksaker

20 kr
Blocket.se
Sundsvall
9 dagar

Lektält och Bobby car

200 kr
Blocket.se
Norrtälje
3 dagar

Lektält Tipi, Alice & Fox

200 kr
Blocket.se
Uppsala
7 dagar

Lektält från Granit

300 kr
Blocket.se
9 dagar

Resesäng och soltält 2 i 1

400 kr
Blocket.se
Täby
9 dagar

Lektält tipi

350 kr
Blocket.se
Örebro
10 dagar

Resesäng, grindar och stran...

250 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Kungsbacka

Superlätt resesäng/lektält/strandtält

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer nu vår resesäng på grund av att vår son växt ur den. Passar perfekt som resesäng eftersom dels är superenkel att sätta upp (pop-up) samt att den ihopfälld tar väldigt liten plats (40cm i diameter samt mindre än 15cm tjock). Vi har använt den på resor och med enkelhet packat ner den i en resväska tillsammans med allt annat... Lätt är den också, bara ca 2kg så man behöver inte vara rädd för att bära med sig den. Som strandtält har den UV-skydd 25+ (dvs över 25 SPF) och är perfekt att lägga barnet i för en liten middagslur eller när det behöver komma ifrån solen lite grann. Många barn älskar också att ha den som ett lektält och eftersom det är så smidigt att sätta upp och plocka ner så behöver det inte vara i vägen när det inte används. Passar barn mellan 0-2år. Kan skickas men föredrar en personlig affär. Först till kvarn!
600 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vasastan

UV-tält och "Stol på Bord"

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
UV-tält, Happy Summer, blått och gult, solskyddsfaktor 50+. Helt, rent och fräscht, mycket sparsamt använt, nyskick. I originalförpackning. Perfekt solskydd för bebis. Golvet är dubbelt så stort som tältet. Lätt att sätta upp och packa med, tar liten plats. Storlek, uppfällt: 163 x 154 x 114 cm Stol på bord: Hängs på bordskanten och skruvas fast. Enkelt för vuxen, omöjligt för barnet att lossa (säkerhetslåsning). Viks ihop och blir helt platt för transport. Perfekta resestolen. Kan fästas på de flesta bord (alla vi provat) Stabilt ryggstöd runt barnet med vadderad kant. Säkerhetsbälte. Svart med brun kant. För barn upp till ca 15 kg. Helt, rent, fräscht, mkt bra skick. Pris: UV-tält 100 kr (nypris 200-300 kr) stol på bord 150 kr (nypris 400-500 kr) Rök- och djur fritt hem. Hämtas nära Odenplan. Bild på tältet lånad. sökord: strandtält, soltält, uvtält, uv-tält, solskyddstält, lektält, tält, matstol, barnstol, hänga på bord-stol, påhängstol, extramatstol, bebisstol, babystol,
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Soltält strandtält lektält

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett litet och nätt tält.Monteras upp lätt med två delbara pinnar. Snöre och tältpinnar medföljer. Framsidan finns en flik som man kan knyta upp på tre ställen, ett av de snörena är trasiga. Annars är tältet helt. Kan användas på stranden eller i trädgården. Fungerar även som ett litet lektält.
80 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj