Quantcast
Till salu inom: ”

soltält strandtält lektält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår resesäng på grund av att vår son växt ur den. Passar perfekt som resesäng eftersom dels är superenkel att sätta upp (pop-up) samt att den ihopfälld tar väldigt liten plats (40cm i diameter samt mindre än 15cm tjock). Vi har använt den på resor och med enkelhet packat ner den i en resväska tillsammans med allt annat... Lätt är den också, bara ca 2kg så man behöver inte vara rädd för att bära med sig den. Som strandtält har den UV-skydd 25+ (dvs över 25 SPF) och är perfekt att lägga barnet i för en liten middagslur eller när det behöver komma ifrån solen lite grann. Många barn älskar också att ha den som ett lektält och eftersom det är så smidigt att sätta upp och plocka ner så behöver det inte vara i vägen när det inte används. Passar barn mellan 0-2år. Kan skickas men föredrar en personlig affär. Först till kvarn!
UV-tält, Happy Summer, blått och gult, solskyddsfaktor 50+. Helt, rent och fräscht, mycket sparsamt använt, nyskick. I originalförpackning. Perfekt solskydd för bebis. Golvet är dubbelt så stort som tältet. Lätt att sätta upp och packa med, tar liten plats. Storlek, uppfällt: 163 x 154 x 114 cm Stol på bord: Hängs på bordskanten och skruvas fast. Enkelt för vuxen, omöjligt för barnet att lossa (säkerhetslåsning). Viks ihop och blir helt platt för transport. Perfekta resestolen. Kan fästas på de flesta bord (alla vi provat) Stabilt ryggstöd runt barnet med vadderad kant. Säkerhetsbälte. Svart med brun kant. För barn upp till ca 15 kg. Helt, rent, fräscht, mkt bra skick. Pris: UV-tält 100 kr (nypris 200-300 kr) stol på bord 150 kr (nypris 400-500 kr) Rök- och djur fritt hem. Hämtas nära Odenplan. Bild på tältet lånad. sökord: strandtält, soltält, uvtält, uv-tält, solskyddstält, lektält, tält, matstol, barnstol, hänga på bord-stol, påhängstol, extramatstol, bebisstol, babystol,
Ett litet och nätt tält.Monteras upp lätt med två delbara pinnar. Snöre och tältpinnar medföljer. Framsidan finns en flik som man kan knyta upp på tre ställen, ett av de snörena är trasiga. Annars är tältet helt. Kan användas på stranden eller i trädgården. Fungerar även som ett litet lektält.