Quantcast
Till salu inom: ”

soltak till husvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Batteri

Köping
F
Kungälv
Philips 42"

Mellerud
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den perfekta vagnen för dig med barn ca 3-15 år! Stor och fin husvagn för dig som vill semestra med familjen. I vagnen finns en dubbelsäng längst bak, 2 våningssängar i fram, samt så kan man bädda ner i mitten där 2 mindre personer kan sova. I vagnen finns bl.a micro, stereo Kyl med frysfack. vikt: 1600kg Inget förtält men det finns ett soltak som följer med i köpet. Ring Jan: 070-2405951
Husvagn i bra skick för sin ålder med våningssäng. Vi har haft den i 23 år och skött om den väl. Den har alltid vinterförvarats i en lada. Totalvikt 1160 kg. * Vattenburen Aldepanna med elpatron * Kylskåp bytt * TV-antenn med förstärkare * Extra taklucka * Bromsar renoverade 2009 * Nya däck 2011 * Potta-porti * Soltak * Prylficka * Förtältsmatta * Gasol PA11 * Omklädda dynor och nya gardiner * mm Vid intresse kan fler bilder mejlas. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tältvagn Camp-let Concorde 400 GT, uttagen 1991. Endast 2 ägare. Optimalt boende för dig som vill sova bekvämt, men ändå få en "tältkänsla". Bekvämt boende för upp till 6 vuxna, då extrarum följer med som tillbehör. Vagnen har förvarats under tak och textilierna har vinterförvarats inomhus. Yttertältet tvättat och impregnerat av båtfirma år 2006. Sparsamt använd sedan dess. Besiktigad i april 2013 - utan anmärkning. Extra tillbehör som ingår: soltak med vägg bagagebox reservhjul extra gästrum förvaringsställ på hjul Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Abbey 400C i otroligt fint orginalskick. En mycket fräsch och lättdragen vagn med totalvikt 930kg. Allt fungerar perfekt, vagnen är skattad och besiktigad till nästa år. Vagnen är utrustad med bra däck samt ett soltak med sidor 3 år (Nyskick) 3-4 bäddplatser. Bvsa! Telekontakt 0709521418 alt 0760288504 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Solifer. Har minskat behov av den. Den är ju en 85:a så det finns skavanker med. Har satt i ny vattenpump i tanken. Vätskeburen centralvärme. El-gas panna för värmen. Har aldrig haft krångel med det. Inredningen går i röd-rosa (original?) finns våningsäng för barnen. Förtält finns och även ett soltak som följer med. Det tråkiga: liten spricka i de 2 stora fönstren. Läcker in i fönstret (inte in i vagnen) vid kraftigt regn. Så jag har gjort dräneringshål i nederkanten för minska fryskadorna under vintern. Lätt och trevlig vagn att åka med.