Quantcast
Till salu inom: ”

sommarhäst säljes

Vera med flera
F
Västernorrlands län
Sommarhästar

Södermanlands län
Sommarhäst

Dalarnas län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skick: 4+/Inbunden. B. Wahlström 1977 175 x 115 mm Antal sidor: 159. Gittan var tvungen att svälja både en och två gånger, när Gusten räckte henne Bonnies grimskaft. Och Ninnie hade också svårt att hålla glädjetårarna tillbaka. Hon måste gå fram och ge stoet en kram, så att Bonnie förstod att hon var välkommen. De hade ju väntat så länge på sin sommarhäst! br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.
Om RÄTT person finns kan jag låna ut ett litet varmblods sto under sommaren (ev längre). Född 2003, ca 155 i mkh. Det är ett sto som har mycket att ge. Ett sto som behöver en rutinerad & erfaren ryttare som är lugn och har en mjuk hand men ändå bestämd. Kan göra små tester, men detta lägger sig när hon lär känna ryttaren. (INGA ELAKHETER) En tjej som är snäll & härlig att rida. Mjuka och fina gångarter. Går bra ihop med andra hästar. Trafiksäker. Mycket mån om vart hon hamnar, och jag lånar bara ut henne om RÄTT dyker upp.
Vi letar efter en häst som skulle passa en 12 årig tjej under sommarmånaderna... Vi erbjuder; daglig skötsel, motion, fina stora hagar, hästkompisar men även får. Vilma kan grunderna, har gått på ridskola sista året och har tidigare ridit i skogarna på ryggen av en islandshäst. Vuxna hästvana personer kommer alltid finnas tillgängliga. Vi vill ha en snäll häst som inte provar på några dumheter, trafiksäker, barnsäker :) Ring eller maila oss! Tack på förhand /Vilma Märta-Lena
Hej! Jag söker någon som kan rida min häst i sommar från början av Juni till slutet av Augusti. Det är ett äldre varmblodssto med 155 i mankhöjd men dock ingen nybörjarhäst. Hon är trafiksäker och orädd men väldigt pigg och ibland otålig då hon anser att det går för långsamt. Det är en supertrevlig tjej men kräver en tålmådig ryttare med mkjuk hand. Jag ser helst att du är över 18 och mycket hästvan. Hästen finnes i Mora
Hej. Då jag arbetar på annan ort så behöver jag nån som vill ta hand om min häst hemma i kalix när hon går på bete. Om du bara vill pyssla eller rida är upp till dig. Hästen, ett varmblodssto på 12 år, snäll att rida och älskar att få komma ut. Kan vara lite busig i galoppen men annars snäll, orädd och trafiksäker. Van vid barn och hundar. Ca 6-7 km från kalix centrum, viss bussförbindelse finns. Seriösa ringer, vid ej svar lämna ett meddelande.

... eller prova att söka på sommarhäst skåne