Till salu inom

"sommar häst utlånas säljes"

Solna
Igår

Merida

1 800 kr
Citiboard
Varberg
Igår

Flaskkylare/drickakylare

450 kr
Citiboard
Forshaga
Idag

Volkswagen Golf R32

Blocket.se
Östersund
Idag

Thule Classic -13 i fint skick

39 000 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Idag

BMW 320 d Convertible E93 A...

129 900 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Idag

BMW 325 i Sedan Automat M S...

79 900 kr
Blocket.se
Tingsryd
Idag

Saab 9-3 SportSedan 2.0t Bi...

36 000 kr
Blocket.se
Säffle
Idag

Ford Mondeo Kombi 2.0 Automat

14 900 kr
Blocket.se
Butik Haninge
Idag

BMW i3 60 Ah Automat Comfor...

159 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Kil

Utlånas på foder som sällskapshäst

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Efter att min andra stora häst lämnat jordelivet vill jag låna ut min shetlandsponny på foder under förutsättning att han får god vård och omsorg. Han vill ha sällskap av annan häst, stor som liten. Han är väl inriden och all utrustning som han behöver medföljer. Har även varit körd. Han är vallack, 107 cm i mankhöjd och van att vara kompis med större snäll häst. Jag föredrar helst ett mindre stall där han har någon/några få hästkompisar och blir ompysslad av intresserade. Han är en pigg och alert herre men också trafiksäker och bryr sig inte mycket om maskiner eller annat. Han får lätt tjock päls och behöver rakas under vår och sommar. Han kräver inget kraftigt bete sommartid. Det viktigaste för mig är att han kan få ett gott och varaktigt hem med mycket kärlek, så därför är jag även beredd att dela på kostnader för mat och hovslagare m.m. Om du är intresserad så kontakta mig via mail och berätta om dig själv. Mvh Helena
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Kristianstad

Otroligt vacker häst utlånas på foder

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Jag har ett mycket vackert sto på 8 år som har en otrolig kapacitet i hoppning. Jag söker nu dig som är lugn och tålmodig och väldigt rutinerad, som kan ha min häst på Foder fram tills sommaren. Jag vill att du ska träna och utbilda henne i markarbete och i hoppning för instruktör. Helst vill jag att hon ska stå uppstallad i Rinkaby, där hon redan står, och att du tränar henne för Sandra Rupar regelbundet, dock minst en gång i veckan. Det är en häst med mkt nerver som kräver en mkt duktig, seriös ryttare.
0 kr
Blocket.se

Sällskapsponny utlånas på foder

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi brukar låna ut vårt snälla shetlandssto Heléna som sällskapshäst. I sommar har vi dock haft henne hemma då vi behövt henne själva. Vi letar nu efter ett foderhem till henne där hon kan få gå som sällskap. Gärna på längre tid. Hon är född 99 och har haft fång vid ett par tillfällen i sitt liv men är sedan flera år tillbaks fångfri. Hon är en okomplicerad ponny som alla kan hantera. Perfekt pysselponny för barn. Lättlastad, snäll med hovslagagaren och snäll med andra hästar. Välkomna att höra av er för mer information.
0 kr
Blocket.se

Trygg haflinger söker fodervärd

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Ursia, ett haflingersto född -97, utlånas på foder fram till sommaren 2015. Hon är trafiksäker, inkörd och van att bli hanterad av barn. Har tidigare varit utlånad på foder till barnfamiljer och lämpar sig bra till detta. Hon är en C-ponny, men viktbärande och kan därför även ridas av vuxna. Hon fungerar bra med andra hästar och gillar att hoppa. Mejla, ring eller smsa för mer information!
0 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Lund

Sto f 1997 utlånas (Ev. fälttävlan?)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Med anledning av att jag fått tillfälligt jobb på annan ort vill jag nu hyra ut min häst under en begränsad tid (ca 1 år) med start januari/februari 2011. Maja (Missouri Flight) är ett sto f 1997 e: Cavalier. Maja är en okomplicerad, glad och positiv häst som jag haft väldigt roligt med i snart fem års tid. Med föregående ryttare har hon gått 1.30 hoppning men då mitt intresse har varit inom framförallt dressyr och fälttävlan är hon huvudsakligen tävlad i dessa grenar de senaste åren (med vinster och placeringar i debutant och Lätt klass). Sommaren 2010 jobbade jag utomlands och Maja hade därför en lång betesvila. Nu är hon i full kondition men ej hopptränad något denna höst. Under 2010 är hon endast tävlad i dressyr (LB/LA) på grund av mitt intresse. Jag vill låna ut Maja till någon som vill ha en häst att träna (och kanske tävla?) med under nästa år. Då Maja är 1.70 cm och kan vara ganska svår att rida ihop tror jag att det krävs en något erfaren ryttare. Det är väldigt viktigt för mig vem hon kommer till, varav jag verkligen vill att det ska vara till någon som kan ta hand om henne på bästa sätt. Det är viktigt att ni passar bra ihop och att vi kommer överens om ett upplägg för året som passar både mig, Maja och en ny ryttare. Om det fungerar bra kan det vara aktuellt med en förlängning av perioden. Maja står för tillfället på Axelgård i Vallkärra utanför Lund. Om detta låter intressant och du vill veta mer, kontakta mig (Katja Thonäng) på antingen telefon eller mail: telefon: 0709-389198 mail katja_thonang@hotmail.com
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj