Quantcast
Till salu inom

"spanska dockor säljes"

Avesta
Igår

Svarv graziano

29 000 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Strandnära lägenhet Miraflo...

1 851 100 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Nytt och strandnära med hav...

3 508 200 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Modern takvåning i strandnä...

1 457 100 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Inflyttningsklart havsutsik...

2 209 100 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Strandnära stor terrass och...

2 412 100 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Nytt inflyttningsklart radh...

6 852 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Idag

Dockor, fågel och piratskepp

300 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Dockhus, Gåbil, Dockvagn

600 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Dockan Saga hos Babyliv endast 499:-

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Tips till julklapp!! Dockan Saga från Jabadabado är en söt flickdocka. Hon har en hård kropp i plast och är 34 cm lång. Dockorna är handtillverkade av spanska D’Nenes. De är av hög kvalite och finns med både mjuk och hård kropp i flera utföranden. Alla dockorna kommer i en fin presentförpackning. Hos Babyliv kan man dela upp betalningen i upp till 12 månader räntefritt via Klarna. Det finns även möjlighet att handla mot faktura 14 dagar. Välkomna till vår butik på Storgatan i Tranås eller till vår e-butik!
499 kr
Blocket.se

Dockan Elin från JaBaDaBaDo 499:-

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
JULKLAPPSTIPS!! Dockan Elin från Jabadabado är en söt flickdocka. Hon har en hård kropp och är 34 cm. Dockorna är handtillverkade av spanska DNenes. De är av hög kvalite och finns med både mjuk och hård kropp. Alla dockorna kommer i en fin presentförpackning. Lämpar sig bäst för barn över 3år. Hos Babyliv kan man dela upp betalningen i upp till 12 månader räntefritt via Klarna. Det finns även möjlighet att handla mot faktura 14 dagar. Välkomna till vår butik på Storgatan i Tranås eller till vår e-butik!
499 kr
Blocket.se
Leksaker  ·  Älvsjö

Dockor

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
4 dockor till salu, på grund av att jag är ointresserad av dockor jag fick i present. En docka sjunger, pratar, dansar och kryper behöver 2 AA batterier (batterier medföljer). En annan docka sjunger ( tror att det är på spanska inte säker). Två vanliga inplastade och nya. En docka för 25 kr Två dockor för 45 kr Tre dockor för 60 kr Fyra dockor för 70 kr Om så önskas kan jag skicka video på de två sjungande dockorna. 0739952566
25 kr
Blocket.se

SAKLÄRA

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
AWE / Geebers. 1:1 uppl. 1979. 155 s. Inbunden. 21,5x14,0cm. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Nobelpristagare. Något nött. Namnteckning. Översättning C: G: Bjurström: Claude Simons nya roman avbildar en rad händelser, föremål, personer som tycks röra sig i en samtidig het, i bilder som delvis sammanfaller. Genom att ingående »granska och beskriva dessa saker och förehavanden skapar Simon en värld där det blir lika viktigt hur ägg skalas som hur ett hus byggs eller ett samlag genomförs. Hans roman ger inte en reproduktion av verkligheten, utan presenterar en text som är en verklighet i sig, på en gång påtaglig och tvetydig. Detta framställningssätt har Simon drivit till virtuos fulländning. Det har sin givna och målmedvetet fasthållna begränsning, tränger bio indirekt under ytan, men ger denna en påtaglighet och åskådlighet som ter sig oöverträffad. De är ordkonst i stället för både måleri och exklusiv filmkonst. Artur Lundkvist// BIOGRAFI: Claude Eugène Henri Simon, född 10 oktober 1913 i Antananarivo, Madagaskar, död 6 juli 2005 i Paris, Frankrike, var en fransk författare. Simon tilldelades Nobelpriset i litteratur 1985. Simon växte upp i Perpignan i Frankrike hos modern sedan fadern hade dödats i första världskriget. Simon studerade vid universiteten i Paris, Oxford och Cambridge. En tid avsåg han att bli konstmålare och gick i lära hos André Lhote. Under Nazitysklands angrepp på Frankrike våren 1940 blev Claude Simon tillfångatagen och internerad av ockupationsmakten. Han lyckades fly och organiserade sig inom den väpnade delen av den franska motståndsrörelsen. Den litterära debuten skedde 1946 med romanen Le Tricheur. Genombrottet till en vidare läsekrets lät vänta på sig till 1960 och romanen Vägen genom Flandern. Claude Simon företrädde den nya romanen, ett begrepp som lanserades av Roland Barthes. Själv motsatte sig Claude Simon all slags kategorisering. Hans författarskap har djupa självbiografiska rötter och hans romanform är främst påverkad av William Faulkner. Utgångspunkt är ofta minnen från spanska inbördeskriget och andra världskriget. Simons främsta särprägel som författare utmärks av formen. Inskjutande satser avlöser varandra - ofta genom tankstreck och parenteser - som en ofantlig rysk docka som sträcker sig över sida efter sida. Berättarteknikens komplexitet gör lätt att läsaren virrar bort sig men detta förvirrande medför en alldeles speciell känsla; ibland klaustrofobiskt intensiv och andra gånger en flytande reflektion.// Översättning C G Bjurström
100 kr
Bokbörsen.se
Leksaker  ·  Österåker

Gossedjur, två spanska dockor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ca 45 st gossedjur, stora som små, 250:- Två dockor, inköpta i Spanien, en pojke och en flicka, 100:- . Alternativt får de ingå i gossedjuren och då blir priset 325:-Kontakt via telefon.
250 kr
Blocket.se