Quantcast
Till salu inom: ”

gamla dockor säljes

Tidigare annonser till salu

Hej vill sälja min iPad 3G 32 gb då man köpt en iPad 2 nu så gör mig av med den gamla I nyskick komplett i kartong med alla tillbehör samt fodral och docka allt är självklart orginal . Skickar även med ett par grymma hörlurar värde 799 kr med extremt bra och rent ljud 4600 kr men billigare vid snabb affär . Ska den skickas gäller förskottsbetalning men affär lokalt känns bättre då köparen får testa den innan Ipaden är inköpt i feburari maila så ringer jag upp innan 15 min
Tyvärr måste jag sälja min gamla men dock pålitliga data skräm nånsin haft. Dock den inte passar för spel, pågrund av den har 5ms fördröjning, men dock kan pumpas upp till 75hz. Vad man får är original förpackning plus med extra vga kabel. Den har en docking station som man kopplar in via usb. Den har en docka för gamla Iphone 3 och Ipod. Mkt skarpa färger, enkelt att förstå och bra andra skräm. Hör av dig, så berättar jag lite mer om den.
Säljer nu den fina gamla vaggan. Jättefint skick. Är vitmålad och aningen skavd i färgen längst ner och lite på en kant men det är inte mycket. Speciellt utskuren madrass för att passa vaggans mått ingår. Använd av ett barn enbart vid ett fåtal tillfällen. Sängkläder och docka på bilden ingår ej och vaggan hämtas av köparen. Pris 350 kr. Maila mig gärna om ni har några funderingar.
iPhone 4 16gb i mycket bra skick, (låst till 3) + Kicker iPhone/iPod "docka". Både telefonen och "dockan" är 2 år gamla. Telefon har alltid haft skyddsfolie på framsida och baksida och har aldrig haft problem med den. Original kartonger finns till både telefonen och "dockan" ! Telefonen behöver väl ingen närmare presentation, mer info om dockan hittar ni på "länken"(kopiera o klistra in i "www rutan") : http://www.ljudstudion.se/kicker-ik501-ipod-docka--p-2227-c-476.aspx Paket Pris: 3500:- Talar enbart Svenska, RESPEKTERA ! Talk only Swedish, RESPECT that !
Nu ska jag sälja mitt gamla Barbie-hus eftersom jag växt ifrån det och tycker någon annan ska ha lika roligt med det som jag har haft. Det finns fler möbler att ta med sig om man vill och det finns kläder och små grejer som tillbehör i huset och från olika dockor (det som ligger i påsar). Även dockor i olika storlekar, en bil och ett stall med hästar. En bra och billig julklapp? 400 kr för allt eller bud, nås bäst efter 16:00.