Quantcast
Till salu inom: ”

spelrätt wäsby gk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min spelrättWäsby GK p.g.a flytt. Banan består av 27 hål som är fördelade i en naturskön miljö. Både park och skogsbana. Det finns även en korthålsbana, perfekt för att träna på de där luriga 73m slagen. Wäsby GK har en stor range och fina övningsytor där du kan träna putten, chippen och bunkerslagen. Passa på nu, årsavgiften 2012 ingår i köpet och än finns det flera härliga dagar att spela på.
Jag säljer min spelrätt + ett fullvärdigt medlemskap för hela året. För 6900kr får du: ? Fullvärdig medlem à 7700 kr (utan spelrätt) för spel på samtliga 3 banor på Wäsby GK (33 hål, en 18 hål, en 9 hål och en korthålsbana) under hela året. http://www.wasbygolf.se/gast/ ? Spelrätt värde ca 2000 kr som ger reducerat medlemskap med 2000kr/år. - totalt värde 9700 kr Ring, maila eller SMSa. Endast seriösa köpare tack!
Överlåter min spelrättWäsby GK utan kostnad. Banan har 33 (18 +9 + 6) hål och är en av Stockholms finaste banor med populär restaurang som serverar lunch middag och söndagsbrunch. Wäsby Golf har Stockholms största driving range, där du kan slå så långt du bara orkar, med kvalitetsbollar. Ett generöst övningsområde med två puttinggreener ger gott utrymme för den ack så viktiga närspelsträningen. Här finns en inspelsgreen och ett övningsfält med green och bunker. I stort sett en ny Callaway vagnbag ingår utan kostnad!!
Överlåter min spelrättWäsby GK. Banan ha 33 (18 +9 + 6) hål och är en av Stockholms finaste banor med populär restaurang som serverar lunch middag och söndagsbrunch. Wäsby Golf har Stockholms största driving range, där du kan slå så långt du bara orkar, med kvalitetsbollar. Ett generöst övningsområde med två puttinggreener ger gott utrymme för den ack så viktiga närspelsträningen. Här finns en inspelsgreen och ett övningsfält med green och bunker. http://www.wasbygolf.se/
Överlåter min spelrättWäsby GK. Banan ha 33 (18 +9 + 6) hål och är en av Stockholms finaste banor med populär restaurang som serverar lunch middag och söndagsbrunch. Wäsby Golf har Stockholms största driving range, där du kan slå så långt du bara orkar, med kvalitetsbollar. Ett generöst övningsområde med två puttinggreener ger gott utrymme för den ack så viktiga närspelsträningen. Här finns en inspelsgreen och ett övningsfält med green och bunker.