Quantcast
Till salu inom: ”

spelrätt aktie ullna gk årsavg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag skänker nu bort min spelrätt på trevliga Arninge GK pga flytt. Avgifter för 2014 betalas av den som tar över spelrätten. Arninge GK har nu en deal att de säljer ut aktier för 3500kr (inkl inträdesavgift 2000), ni gör en besparing på 1500kr. "Försäljning av spelrättSpelrättsöverlåtelse är en affär mellan säljare och köpare. Överlåtelseavtal beställer ni av kansliet. Säljaren skall till köparen överlämna sitt Spelrättsbevis och köparen skall lämna spelrättsbeviset och medlemsansökan till klubben. Köparen skall till klubben betala inträdesavgift, fn 2 000 kr och av årsmötet fastställda årsavgifter." www.arningegk.se
Vill du ha nöjet att spela en av de högst rankade banorna i Sverige? Då har du möjlighet nu att hyra en spelrätt under 2014 på Vallda Golf & Country Club för självkostnadspris. Sambon ämnar inte nyttja den i år. Vill du köpa aktien så kan vi säkert komma överens. Spelrätten ger fullvärdigt medlemskap med tillgång till GIT m.m. Medlemsbricka kan hämtas i Kungsbacka eller i Mölndal. Vill du inte hyra spelrätten kanske du är intresserad av ett set finfina Titleist AP2 710 J4-pw för 3200 kr? Rifle Projekt X 5.5 (firm, mellan regular och stiff) skaft. 1/2 tum kortare, annars standard. Har också ett set Titleist MB 710 i kanonskick. J3-pw med Dynamic Gold s300 (stiff) skaft. Standard längd och lie. Pris 4500 kr. Bara att höra av sig :)
Då vårt sommarställe i Stockholms skärgård tar all vår uppmärksamhet under den varma årstiden så säljer jag min aktie i Ullna Golf Club. Idrottslegenden Sven Tumb! skapade denna fantastiska golfbana. För några år sedan renoverades Ullna av golflegenden Jack Nicklaus, som gjort Ullna till ett av Sveriges starkaste golfvarumärken. Att Ullna dessutom har en restaurang i toppklass förgyller golflivet ytterligare! Ullna Indoor är Stockholms i särklass bästa inomhusanläggning för golfträning under vinterhalvåret.