Quantcast
Till salu inom: ”

spelrätter säljes

Tidigare annonser till salu

Funderar du på att börja spela golf och gå med i Varbergs Golfklubb men har inte bestämt när så har du här möjligheten att köpa ett värdebevis. Värdebeviset är på 7000 kr och kan när som helst innan 2014-12-31 lösas in mot en fullvärdig spelrätt i klubben. Till skillnad mot en spelrätt behöver du inte betala en årlig medlemsavgift innan den löses in mot en spelrätt. Pris: 4000 kr för ett värdebevis, 7000 kr för två.
Nu säljer jag min spelrätt på Alandastad avgiften för 2012 är betald. Som fullvärdig medlem har du full tillgång till två stycken 18-håls banor av mycket hög klass, stort träningsområde/range med 3 puttinggreener, bunker och 4 st. övningshål, elbelyst 9-hålsbana. Som medlem på Arlandastad Golf spelar du fritt på Ulriksdals GK, alla dagar, alla tider. Som fullvärdig medlem har du möjlighet att boka starttid 4 dagar innan speldag. Du har möjlighet att ta med dig gäster på Nya Banan för 200 kr/pers. (max 3 gäster/tillfälle). Ev överlåtelseavgift tillkommer.
Spelrätt Arlandastad säljes. Årsavgiften för 2012 är betald och ingår i priset. Spelrätten ger rätt till spel på båda banorna samt tillgång till övningsområdet, övningshål och elbelyst 9 håls bana. Som medlem på Arlandastad Golf spelar du fritt på Ulriksdals GK, alla dagar, alla tider. Som fullvärdig medlem har du möjlighet att boka starttid 4 dagar innan speldag. Du har möjlighet att ta med dig gäster på Nya Banan för 200 kr/pers. (max 3 gäster/tillfälle). Överlåtelseavgift tillkommer
En spelrätt, fullt medlem, säljes inkl betald årsavgift för 2012 (kostnad: 5 300 kr). Inkluderar spelrätt som f n kostar 6 500 kr (ordinarie). 11 800 är ordinarie om du vill gå med i Strängnäs GK. Pris: totalt 8 000 kr ÄNDRAT TILL 5 000 då säsongen nu känns som den är över :) ... men ändå en bonus att splea gratis under hösten! Har fullt upp med den egna trädgården :)
Jag inser att jag spelar för lite... och så kommer det tyvärr att förbli åtminstone några år till. Jag vill därför sälja/slumpa iväg en spelrätt till Sörfors underbara golfbana. En femhundring och den är din! Regler för övertagande finns, se www.sorforsgk.se - men det ska inte vara några problem! Du som köpare måste dock vara medveten om att du kommer att ansvara för att betala medlemsavgiften också. Jag bor på Rödäng i Umeå.