Quantcast
Till salu inom: ”

spelrätt aktie båstad golfklubb säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Golfkänger

Båstad
Cylinderhattar

Båstad
Golfklubbor

Båstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min Aktie Spelrätt på grund av flytt. Hela medlemsavgiften 2012 är betald Som VIP-medlem spelar du fritt på Lindö Park, Lindö Äng, Lindö Dal, Lövsättra, Riksten och Viksberg, samt har 200 kr rabatt vardagar på Brollsta och International. Har de mest förmånliga bokningsreglerna och får ta med en gäst till kraftigt rabatterat pris (150:- vardag samt 250:- helg). Som VIP-medlem får du full tillgång till alla klubbaktiviteter, och blir medlem i en klubb ansluten till Svenska Golfförbundet. Du får boka starttid 9 dagar innan spel, och får även tillgång till vår internetbokning som är öppen dygnet runt. Som VIP-medlem har du även möjlighet att låta dina barn som är juniorer (upp till 21 år) bli medlemmar till mycket förmånliga villkor (endast 1 600:- i årsavgift + SGF-avgift).(Barn 0-12 år 500:- i årsavgift + SGF-avgift.)
Säljer min aktie i Troxhammars golfklubb pga flytt. Enormt nöjd med klubbens 30 hål, ekonomi och sidoverksamhet så det är lite med sorg i hjärtat. Med aktien följer en spelrätt som i år ger möjlighet för spel mån-tors innan kl 14. Köparen kan själv välja att gradera upp sig för 2500:-. För ytterligare info gå in på klubbens hemsida : http://www.troxhammargk.se/ eller ta kontakt med klubbens ordförande Pelle Sättare. Givetvis är det bara ringa om ni har några frågor.
Medlemsskap (aktie) i Båstad golfklubb. 35,000 kronor inklusive spelrätt för 2014 alternativt 30,000 kr för spel från 2015-01-01.
Säljes pga flytt, till högstbjudande, aktie i Båstad Golfklubb. Pris 2010 SEK 44.000