Quantcast
Till salu inom: ”

vallda golf aktie säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Golf piggar

Stockholm
Golf 2003

Lindesberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vallda har idag närmare 900 aktieägare och 230 juniorer som tillsammans med övriga gäster spelar ca 25 000 rundor på Vallda. Vi ser detta som en bra nivå för att kunna möta behovet av tillgänglighet, ekonomi och slitage på banan och har därför beslutat att i dagsläget inte ta in fler medlemmar. Vi har ett antal aktier som ska förmedlas vidare, så om ni är intresserade av medlemskap är ni välkomna att höra av er för mer information.
Vill du ha möjligheten att spela en fantastisk golfbana utan att köpa en aktie. Då har du chansen att hyra en spelrätt under 2013 till Vallda Golf & Country Club utanför Kungsbacka som just nu rankas nr 21 i Sverige. Läs mer om klubben och banan: www.valldagolf.se Pris: 7500 kr NY! Driver, Prestige XDC 420 10,5 regular grafit Helt ny driver med plasten kvar från det svenska företaget Prestige. MYCKET prisvärd driver! Nypris 1995 kr, säljes för endast 500 kr. bilder finns att maila vid intresse. Välkommen att höra av dig. Mvh Fredrik
Vallda Golf & Country Club belägen nord/väst om Kungsbacka, Vallda golfväg 55. På klubben finns (förutom fantastisk golf) bland annat, restaurang, tennis, golfskola, tränare mm. Aktien avser en B-aktie i Vallda Golf AB (värde 32.000). I aktien ingår en spelrätt. Den årliga spelrätten (värde 6.580:-) är betalad för i 2013 och skrivs över på köparen. I samråd med klubben kan vi även överföra vissa delar från vårt medlemskap i Vallda Golf & Business Club. Nämnas kan 30 st. greenfebiljetter (värde ca 15.000:-) VIP-inbjudan till tävling, golfaktiviteter, konferensrum mm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill du ha möjlighet att kommande säsong få golfupplevelser som du normalt bara kan hitta på de brittiska öarna, utan att binda kapital? Här ges tillfälle att hyra två senior spelrätter på fantastiska Vallda Golf and Country Club under golfsäsongen 2014. Priset beräknas ligga på ca 6 700 kr. Golfbanan är byggd i skotsk stil. Bakom designen står British Open-arkitekten Martin Hawtree, erkänd för sina karaktäristiska bunkrar och greenområden. Möjlighet finns även till köp av de två aktierna som spelrätterna är bundna till.
Spel aktie Vallda Golfklubb säljes 35000:- Tel 0736-293974