Quantcast
Till salu inom

"spokes twinkid cykelvagn oanvänd säljes"

Tyresö
Igår

Oanvänd CCM Hockeytrunk/hoc...

750 kr
Blocket.se
Örebro
2 dagar

NY Alpha Industries Bomberj...

400 kr
Citiboard
Igår

Ny Hermès Garden Party 30

22 900 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Takfotsluftning

500 kr
Blocket.se
Örebro
2 dagar

12st kaffeskedar i äkta sil...

500 kr
Citiboard
Örebro
2 dagar

ELVINE Fishtale Parkas NY S...

500 kr
Citiboard
Mönsterås
Igår

Helt ny oanvänd bäddmadrass

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spokes Twinkid Cykelvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Spokes Twinkid Cykelvagn ca två korta säsonger inkl fästen för två st cyklar. Har förvarats inomhus och är i fint skick. Om vagnen Bra cykelvagn för två barn. Vagnen har ett brett säte för god komfort och som samtidigt har god ventilation och fritt synfält. Säkerhetsbälte för ett eller två barn. Vagnen är enkel att montera och kan lätt packas ihop. Ryggens höjd är ca 58cm. Reflexer både fram och bak samt på hjulen. Vagnen har både insektsnät och regnskydd i front. Litet bagageutrymme finns bakom ryggen på vagnen.- Maxlast: 45 kg Kom ihåg: Barnen måste ha hjälm i vagnen.
700 kr
Blocket.se

Spokes Twinkid Cykelvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Bra cykelvagn för två barn. Vagnen har ett brett säte för god komfort och som samtidigt har god ventilation och fritt synfält. Säkerhetsbälte för ett eller två barn. Vagnen är enkel att montera och kan lätt packas ihop. Ryggens höjd är ca 58cm. Reflexer både fram och bak samt på hjulen. Vagnen har både insektsnät och regnskydd i front. Litet bagageutrymme finns bakom ryggen på vagnen. - Maxlast: 45 kg Obs. Vagnen saknar sidoskydden till hjulen. Paverkar inte funktionen. Vi har aldrig haft dem på då det är lättare att demontera hjulen och ex. lasta in vagnen i bilen.
500 kr
Blocket.se

Spokes Twinkid Cykelvagn Billigt

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Bra cykelvagn för två barn. Vagnen har ett brett säte för god komfort och som samtidigt har god ventilation och fritt synfält. Säkerhetsbälte för ett eller två barn. Vagnen är enkel att montera och kan lätt packas ihop. Ryggens höjd är ca 58cm. Reflexer både fram och bak samt på hjulen. Vagnen har både insektsnät och regnskydd i front. Litet bagageutrymme finns bakom ryggen på vagnen. - Maxlast: 45 kg Nyskick.
500 kr
Blocket.se

Spokes Twinkid Cykelvagn i nyskick

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Jag säljer nu min cykelvagn, pga av att barnet som åkt i vagnen nu lärt sig cykla på egen hand. Vagnen är i jättebraskick och bara använd ett 10-tal gånger. Jag köpte den på XXL våren 2014. Nypris 999:- Vagnen har ett brett säte för god komfort och som samtidigt har god ventilation och fritt synfält. Säkerhetsbälte för ett eller två barn. Vagnen är enkel att montera och kan lätt packas ihop. Ryggens höjd är ca 58cm. Reflexer både fram och bak samt på hjulen. Vagnen har både insektsnät och regnskydd i front. Ett litet bagageutrymme finns bakom ryggen på vagnen. Fäste till cykeln medföljer. Här kan du läsa mer om vagnen och se fler bilder: http://www.xxl.se/cykel/cykeltransport/cykelvagnar-och-tillbehor/cykelvagnar/spokes-spokes-twinkid-cykelvagn/p/1025280_1_style
500 kr
Blocket.se

Spokes Twinkid Cykelvagn - helt oanvänd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Cykelvagn för två barn. Rejält packutrymme bakom sittplatserna. Cykelvagnen är köpt våren 2013 och är aldrig använd. Skicket är med andra ord som nytt.
500 kr
Blocket.se